Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΈντονη διαμαρτυρία-καταγγελία του δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκου: «Φτάνει πια...

Έντονη διαμαρτυρία-καταγγελία του δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκου: «Φτάνει πια με τις διακοπές ρεύματος!»

Πέρα από το τεράστιο οικονομικό κόστος σε άμεσο κίνδυνο βρίσκονται ανθρώπινες ζωές…

Σε έντονη διαμαρτυρία-καταγγελία  προέβη ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος, για  την ταλαιπωρία που υφίσταται ο Δήμος  από τις συνεχιζόμενες διακοπές ρεύματος, οι οποίες πέρα από το τεράστιο οικονομικό κόστος, θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές!

Αναλυτικότερα ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, στην καταγγελία του προς τους αρμοδίους του  ΔΕΔΔΗΕ, της ΔΕΗ, τους βουλευτές Ηλείας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, αναφέρει τα εξής:

«Φτάνει πια με τις διακοπές ρεύματος!

Ως δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων καταγγέλλω την ταλαιπωρία που υφίσταται ο Δήμος μας από τις συνεχιζόμενες διακοπές ρεύματος.

Ειδικά το τελευταίο διάστημα, οι κάτοικοι, οι επισκέπτες και ιδιαίτερα οι επαγγελματίες, όπως για παράδειγμα τα ελαιοτριβεία για τα οποία αυτή είναι η περίοδος αιχμής, του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, υποφέρουν από τις ξαφνικές πολύωρες διακοπές, που έχουν βαρύ οικονομικό κόστος, αλλά και θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Επιπλέον όλες οι δημοτικές εγκαταστάσεις ύδρευσης και
αποχέτευσης αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τα οποία επωμίζονται οι πολίτες χωρίς να ευθύνονται.

Δυστυχώς, οι διακοπές συνεχίζονται με απόλυτη ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΗ.

Δεν θέλω να πιστεύω ότι οι συνεχόμενες και πολύωρες διακοπές ρεύματος οφείλονται σε οτιδήποτε άλλο πέρα από την παλαιότητα των δικτύων και την ελλιπή τους συντήρηση.

Απευθύνω έκκληση και αυστηρή προειδοποίηση, προς κάθε αρμόδιο: Μην παίζετε με την τύχη ενός καθαρά αγροτικού Δήμου που προσπαθεί αδιάκοπα και με πολύ κόπο των κατοίκων του να ανταπεξέλθει στις δύσκολες μέρες που βιώνει ο τόπος μας.

Ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων
Σάκης Μπαλιούκος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ