Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΉρθαν τα πρώτα εμβόλια

Ήρθαν τα πρώτα εμβόλια

64 υγειονομικοί εμβολιάστηκαν χθες στο Νομό μας

377 δόσεις στη Ν.Μ. Πύργου και 115 στη Ν.Μ. Αμαλιάδας

Τα πρώτα εμβόλια κατά της covid-19 έφτασαν τελικά χθες και στην Ηλεία με το υγειονομικό προσωπικό να μπαίνει σε προτεραιότητα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το emvolio.gov.gr, χθες στον Νομό μας πραγματοποιήθηκαν 64 εμβολιασμοί, ενώ σήμερα θα υπάρχει και συνέχεια.

Συνοδεία περιπολικών της Αστυνομίας, οι πρώτες δόσεις των εμβολίων έφτασαν χθες λίγο μετά τη 1:30 το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και ακολούθως είχε σειρά το Νοσοκομείο Πύργου. Συγκεκριμένα, στη Ν.Μ. Αμαλιάδας έφτασαν 115 δόσεις και στη Ν.Μ. Πύργου 377.

Στον Πύργο εμβολιάστηκε πρώτος ο Διοικητής του Γ/Ν Ηλείας κ. Χρήστος Χριστόπουλος, οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Το εμβόλιο είναι απαραίτητο να γίνει σε όλο τον πληθυσμό. Έχουν εμβολιαστεί εκατομμύρια άνθρωποι και δεν φαίνεται να υπάρχουν παρενέργειες σοβαρές».

Επίσης, εμβολιάστηκαν η Διευθύντρια της ΜΕΘ του Νοσοκομείου κα Αναστασία Βασιλείου, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Γεωργία Αντωνοπούλου και η προϊσταμένη της ΜΕΘ κα Σταματία Σταμάτη.

Σήμερα οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν στο υγειονομικό προσωπικό.

protinews
protinews
protinews
protinews
protinews
protinews
protinews

Ο Διοικητής του Γ/Ν Ηλείας κ. Χρήστος Χριστόπουλος εμβολιάστηκε πρώτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ