Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΜαλβίνα Κερερέ- πρόεδρος Συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου:«Άμεσα προκήρυξη θέσεων παθολόγων και άλλων...

Μαλβίνα Κερερέ- πρόεδρος Συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου:«Άμεσα προκήρυξη θέσεων παθολόγων και άλλων ειδικοτήτων»

Ο  Σύλλογος  Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου επανειλημμένως έχει πάρει θέση για τα προβλήματα που ταλανίζουν το Νοσοκομείο. Έχει αναδείξει πολλαπλώς το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου και την άμεση  ανάγκη πρόσληψης του απαραίτητου Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού Συγκεκριμένα είχαμε επισημάνει το πρόβλημα λειτουργίας τμημάτων και κλινικών και ειδικότερα της παθολογικής κλινικής, μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις των παθολόγων ιατρών και  κάλυψη των αναγκών από προσωρινά μετακινημένους ιατρούς από Νοσοκομεία της 6 ΥΠΕ. Δεδομένου ότι το Νοσοκομείο του Πύργου αποτελεί το βασικό πυλώνα παροχής υπηρεσιών Υγείας στο Νομό Ηλείας καλούμε για μια ακόμη φορά το Υπουργείο Υγείας και τους αρμόδιους φορείς να προβούν  άμεσα στην προκήρυξη του απαιτούμενου αριθμού παθολόγων καθώς και άλλων ειδικοτήτων προκειμένου το πολύτιμο αγαθό της υγείας να αποτελεί προνόμιο και για τους Ηλείους πολίτες .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ