Διήμερο δράσεων στον Κούβελο στις 14-15 Ιουλίου, με την σύμπραξη τεσσάρων συλλόγων του Πύργου

Η «ισχύς εν τη ενώσει»

και στον πολιτισμό!

Ζανέλ και Ηρακλής Φάμελλος στο επίκεντρο των εκδηλώσεων

Ένα διήμερο γιορτής, χαράς και αισιοδοξίας με την σύμπραξη τεσσάρων συλλόγων της πόλης θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του Κούβελου.

 Εκεί, όπου ο σύλλογος «Πύργος όλοι μαζί» θα συμπράξει με το ΚΔΑΠμεΑ «Ηλίανθος», τον σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων ν. Ηλείας και τον σύλλογο Νέων Καταραχίου κάτω από την «ομπρέλα» στήριξης του Δήμου Πύργου και του Γραφείου Εθελοντισμού.

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους δημότες όλων των ηλικιών απευθύνουν  οι παραπάνω σύλλογοι και ο Δήμος Πύργου σε μια γιορτή όπου όλη η πόλη θα πάρει «ζωή». Από μικρά παιδιά μέχρι και…μεγαλύτερα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα διήμερο όπου θα πρωταγωνιστεί η δημιουργία, η φαντασία, το παιχνίδι και φυσικά η καλή ελληνική μουσική από γνωστά και αγαπημένα ονόματα της πόλης.

Συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα, 14 Ιουλίου τα παιδιά έχουν την τιμητική τους με διάφορες δραστηριότητες και χειροτεχνίες. Η βραδιά θα κλείσει με την μελωδική φωνή της Ζανέλ που μας προσκαλεί με το σπάνιο ηχόχρωμά της σ’ ένα μουσικό ταξίδι στο χθες! Με τραγούδια που σημάδεψαν μια άλλη εποχή, ενορχηστρωμένα σε πιο σύγχρονους ρυθμούς.

Τη δεύτερη ημέρα 15 Ιουλίου ο χώρος του Κούβελου θα «πλημμυρίσει» από λαϊκές νότες με μια μεγάλη συναυλία όπου θα συμμετέχουν ο Ηρακλής Φάμελλος, το «Λαϊκό δίφωνο» του Μανώλη Καλογερόπουλου και η Ειρήνη Τσεκούρα.

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ