Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΒασίλης Ρουμπέτης: Η δολοφονία του και η εμπλοκή του σε «συμβόλαια» κατά...

Βασίλης Ρουμπέτης: Η δολοφονία του και η εμπλοκή του σε «συμβόλαια» κατά δημοσιογράφων

Κάποιοι είχαν «υποδείξει» τον Αιγιώτη δολοφονηθέντα Βασιλη Ρουμπέτη στα συμβόλαια θανάτου δύο δημοσιογράφων και εκδοτών.

H διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό με θύμα τον Αιγιώτη Βασίλη Ρουμπέτη και τον γαμπρό του, φαίνεται πως ξετυλίγει για τα καλά το κουβάρι της Greek Mafia.

Ο «Ράμπο της θύρας 7» ή «ταρίφας», όπως ήταν γνωστός και είχε διατελέσει συνεργάτης των επίσης δολοφονημένων «πρωταγωνιστών», Βασίλη Στεφανάκου και Γιάννη Σκαφτούρου, με εμπλοκή σε κυκλώματα νονών της νύχτας, διακίνηση λαθραίων καυσίμων και με κορυφαίους οικονομικούς παράγοντες και ιδιοκτήτες ΜΜΕ, προκαλεί εύλογα ερωτήματα.

Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς φέρεται ότι κάποιοι είχαν «υποδείξει» τον Ρουμπέτη στα συμβόλαια θανάτου δύο δημοσιογράφων και εκδοτών. Του Στέφανου Χίου και του Κώστα Βαξεβάνη.

Το συμβόλαιο κατά του Χίου εκτελέστηκε, αλλά ο δημοσιογράφος γλύτωσε από θαύμα με 2 σφαίρες στο σώμα του.

Στην περίπτωση του Βαξεβάνη, το συμβόλαιο φαίνεται να ακυρώθηκε μετά την εμπλοκή συνεργών του δράστη σε τυχαίο έλεγχο αστυνομικών, που οδήγησε στην εμπλοκή του πρώην παρουσιαστή και μάνατζερ Μένιου Φουρθιώτη. Τότε ο Βαξεβάνης είχε καταγγείλει το συμβόλαιο θανάτου που είχε εκμυστηρευτεί σε συνεργάτη του δημοσιογράφου πρ. συνεργάτης του Φουρθιώτη, ο οποίος φέρεται ότι είχε απευθυνθεί σε άνθρωπο της νύχτας µε το ψευδώνυµο «ταξιτζής» ή «ταρίφας», για να του αναθέσει την εκτέλεση του εκδότη του «Documento».

Η ΕΛΑΣ ερευνά πλέον και τα συμβόλαια θανάτου σε βάρος των Χίου και Βαξεβάνη, με στόχο να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί. Για να γίνει μια τέτοια έρευνα θα πρέπει οι Αρχές να ξεκλειδώσουν όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές και το κινητό τηλέφωνο του Ρουμπέτη.

https://pelop.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ