Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΑχαΐα: Μακάβριο εύρημα μέσα σε σπίτι – Γυναίκα νεκρή σε «κατάσταση μουμιοποίησης»

Αχαΐα: Μακάβριο εύρημα μέσα σε σπίτι – Γυναίκα νεκρή σε «κατάσταση μουμιοποίησης»

Επί ημέρες παρέμενε νεκρή 44χρονη μέσα στο πατρικό της, στο χωριό Κάλανος του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας. Η σορός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη από κάτοικο της περιοχής. Ηρθε αντιμέτωπος με το ανατριχιαστικό θέαμα, όταν αποφάσισε να την επισκεφθεί, καθώς τον ανησύχησε το γεγονός πως τον τελευταίο μήνα δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Το τραγικό περιστατικό αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες και σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, η σορός ήταν σε «κατάσταση μουμιοποίησης».

Η γυναίκα είχε επιστρέψει στον τόπο καταγωγής της πριν από περίπου 5 χρόνια και έμενε μόνη της. Οι επαφές της με τους συγχωριανούς και συγγενείς ήταν ελάχιστες, ενώ τις περισσότερες φορές επέλεγε τη μοναξιά της. Κάποιοι μάλιστα άφηναν φαγητό έξω από την πόρτα της, όταν διαπίστωναν πως δεν είχε καμία διάθεση επικοινωνίας. Το ίδιο συνέβαινε και με το μοναδικό κοντινό της άνθρωπο, τον αδελφό της που ζει στην Πάτρα και της επισκεπτόταν συχνά, φροντίζοντας να της μεταφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Επρόκειτο για μια «ταλαιπωρημένη ψυχή που ορφάνεψε από μητέρα όταν ήταν 3 ετών. Ηταν μια πανέμορφη κοπέλα» λένε κάτοικοι στην «Π», επισημαίνοντας πως η διάλυση του γάμου της και η απώλεια του πατέρα της επιδείνωσαν την ψυχολογική της κατάσταση.

Η 44χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από βαριάς μορφής κατάθλιψη και για τον λόγο αυτό κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Με πρωτοβουλία τοπικού αιρετού έγινε προσπάθεια να της παρασχεθεί βοήθεια με ψυχολόγους από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου να την επισκέπτονται, όμως η 44χρονη αρνήθηκε να τους συναντήσει. Ερευνα για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Ερυμάνθου.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ