Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΓιος γνωστής εμπόρου της Πάτρας ο 12χρονος που επιχείρησαν ν’ απαγάγουν

Γιος γνωστής εμπόρου της Πάτρας ο 12χρονος που επιχείρησαν ν’ απαγάγουν

«Το μόνο που σκέφτηκα ήταν ότι αν υπήρχε και συνοδηγός, άνετα θα είχαν πάρει το παιδί» δηλώνει η μητέρα του

Γιος γνωστής εμπόρου, από την περιοχή της οδού Ανθείας στα Ζαρουχλέικα, είναι το 12χρονο αγόρι -που σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του- κινδύνευσε να πέσει θύμα αρπαγής (μέρα-μεσημέρι) κι ενώ επέστρεφε από το σχολείο του.

Η μητέρα του έπαθε σοκ και καταμαρτυρά πως άγνωστος άνδρας τού έκλεισε το δρόμο με το αυτοκίνητό του και του ζήτησε να μπει μέσα.

«Το παιδί ταράχτηκε, έκανε προς τα πίσω, κάνει αυτός όπισθεν προκειμένου να τον ακινητοποιήσει και έτρεξε και μπήκε μέσα σε έναν κύριο, γείτονα εδώ. Ταραχτήκαμε πάρα πολύ όταν έγινε το περιστατικό. Εχουμε ενημερώσει τα παιδιά μας, αλλά εγώ το μόνο που σκέφτηκα ήταν ότι αν υπήρχε και συνοδηγός, άνετα θα είχαν πάρει το παιδί». Σοκαρισμένη η μητέρα του ανήλικου μαθητή περιγράφει τα όσα της διηγήθηκε ο ίδιος.

Ο μικρός επέστρεφε σπίτι από τη σχολική μονάδα όπου φοιτά, όταν ξαφνικά είδε το ΙΧ να του κλείνει τον δρόμο και έναν άνδρα που επέβαινε σε αυτό, να του ζητάει επιτακτικά να μπει μέσα. Μετά το πρώτο σοκ κατάφερε να ξεφύγει και αμέσως αναζήτησε βοήθεια.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ