Πάτρα 3 παιδιά – Κατερινόπουλος: Ας ψάξουν για ενασχόληση με μαύρη μαγεία κάποιου μέλους της οικογένειας

Πάτρα 3 παιδιά – εξελίξεις: O Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος ε.α., κάλεσε τις Αρχές να ψάξουν τα πάντα γύρω από την υπόθεση-«θρίλερ» στην Πάτρα, όπου από την Τετάρτη 30 Μαρτίου έχει συλληφθεί η 33χρονη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, της Τζωρτζίνας.

Αφού είπε πως – κατά τη γνώμη του- το έγκλημα στην Πάτρα έχει να κάνει με κίνητρα εκδίκησης και οικονομικά συμφέροντα, έθεσε ακόμη μια πτυχή της υπόθεσης στο προσκήνιο, που έχει να κάνει με μαύρη μαγεία!

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος:

«Δεν έχουν να χάσουν τίποτα στην Πάτρα, αν ψάξουν για ενασχόληση κάποιου μέλους της οικογένειας με μαύρη μαγεία…».
Σύμφωνα με τον ίδιο, «υπάρχουν παραδείγματα με μαύρη μαγεία στην κεντρική Ευρώπη, που θέλει θανάτους 3 παρθένων Σάββατο βράδυ».

Βέβαια, ο ίδιος έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως το θεωρεί απίθανο να συμβαίνει στην εν λόγω υπόθεση, ωστόσο-όπως ανέφερε- πρέπει να ψαχτούν τα πάντα!

Εξάλλου, ο ίδιος ανέφερε ότι «αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχόν ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί».

Όσον αφορά στον Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε πως «για να λέει κάτι τέτοιο η Ρούλα κάτι ξέρει, κάπου τον κρατάει. Ίσως σε κάτι που έκανε μόνος του ο Μάνος στο παρελθόν και το γνωρίζει πολύ καλά η Ρούλα. Ίσως σε κάτι που έκαναν μαζί και ο Μάνος προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κρατηθεί στην άκρη».

Μην ξεχνάτε ότι όπως είπα και νωρίτερα, είχε ένα πληρεξούσιο και είχε αναλάβει τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς τους της οποία ο θάνατος θα πρέπει να ερευνηθεί από της Αρχές. Ήταν μια κυρία ευκατάστατη, είχε σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Εδώ κάτι πρέπει να έγινε και αν δεν έγινε πρέπει να δοθεί απάντηση. Να προβούν σε άρση λογαριασμών. Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι πουλήθηκαν δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Πάτρας μετά τον θάνατο της Μαλένας», πρόσθεσε ο κ. Κατερινόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ