Εισβολή στην Ουκρανία – Φόρεϊν Όφις: Συστήνουμε στο εξής την αποφυγή κάθε ταξιδιού στη Ρωσία

«Οι δυνατότητες των πτήσεων για την επιστροφή στη Βρετανία είναι περιορισμένες και η ρωσική οικονομία όλο και πιο ασταθής», τονίζεται ακόμη στην ανακοίνωση του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών

Η Βρετανία συμβουλεύει τους πολίτες της να αποφύγουν «κάθε ταξίδι στη Ρωσία», μετά την εισβολή στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα η βρετανική διπλωματία.

«Συστήνουμε στο εξής την αποφυγή κάθε ταξιδιού στη Ρωσία», ανακοίνωσε μέσω Twitter το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών, προσθέτοντας ότι «οι δυνατότητες των πτήσεων για την επιστροφή στη Βρετανία είναι περιορισμένες και η ρωσική οικονομία όλο και πιο ασταθής».

Νωρίτερα, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον καταδίκασε τις «βάρβαρες αεροπορικές επιδρομές που διεξήγαγε η Ρωσία», εναντίον αμάχων στην Ουκρανία σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Οι δύο ηγέτες «καταδίκασαν κατηγορηματικά τις βάρβαρες αεροπορικές επιδρομές που διεξήγαγε η Ρωσία εναντίον αθώων πολιτών, συμπεριλαμβανομένων παιδιών», ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ, καθώς τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμούς σε γειτονιές του Χαρκόβου, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ουκρανίας, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ