Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑ1  PLAYSPORTS: Αγωνιστική  με  σημαντικά παιχνίδια

Α1  PLAYSPORTS: Αγωνιστική  με  σημαντικά παιχνίδια

Στροφή 26η στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, η οποία περιλαμβάνει σημαντικά παιχνίδια. Στα της κορυφής ο ΠΑΟ Βάρδας αν κερδίσει σήμερα στο Βαρθολομιό κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο, ενώ στα της ουράς ξεχωρίζει ο αγώνας του Καλλικώμου ανάμεσα στον Ξενοφώντα Κρεστένων και τον Ηλειακό Λεχαινών.  Στα χαρτιά κατακτά τους βαθμούς ο Λευκός Αστέρας Σκουροχωρίου. Όλα τα ματς ξεκινούν στις 5 το απόγευμα. Πιο αναλυτικά:

Σάββατο

Δάφνη – Ολυμπιάδα

Πολύ σημαντικό παιχνίδι  για τη μάχη της παραμονής, ανάμεσα σε δυο ομάδες που με βάσει τα τωρινά δεδομένα υποβιβάζονται απευθείας στην Α2 κατηγορία. Οι «κιτρινόμαυροι» της Ανδραβίδας θέλουν μόνο τρίποντο διατηρώντας ακέραιες ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι- άουτ, αλλά για τους βαθμούς θα παραταχθεί και η Ολυμπιάδα που βρίσκεται σε πιο δεινή θέση.

Ξενοφών – Ηλειακός Λεχ.

Από τα πιο σπουδαία παιχνίδια της ημέρας, το οποίο πρόκειται να συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών θεατών. Ο Ξενοφώντας θέλει μόνο νίκη διατηρώντας ακέραιες ελπίδες ακόμα και για απευθείας παραμονής, αλλά για τους βαθμούς θα παραταχθούν και οι «γαλάζιοι» καθώς μαθηματικά δεν είναι σωμένοι.

Δόξα ΝΜ – Πέλοπας

Συνέχεια στο εξαιρετικό πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών θέλει να δώσει η Δόξα Ν. Μανωλάδας, με τους «μαυραετούς»  να στοχεύουν μόνο στη  νίκη διατηρώντας έτσι τα ηνία της τρίτης θέσης. Όσον αφορά τον Πέλοπα, θα παλέψει για τους βαθμούς τους οποίους και έχει ανάγκη στη μάχη της παραμονής.

Ηλειακός Β- Βάρδα

Να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή θέλει ο ΠΑΟ Βάρδας, με τους  «πράσινους» να θέλουν μόνο τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Από την αντίπερα, η ομάδα του Βαρθολομιού θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι για αυτήν.

Κυριακή

Μακρίσια – Τραγανό

Με ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας των Μακρισίων, ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους. Ο γηπεδούχος ΑΟΜ θέλει τη νίκη για να  πάρει μέρος στα πλέι άουτ με πλεονέκτημα έδρας, κόντρα στη Νίκη Τραγανού που είναι σε εξαιρετική κατάσταση και  στοχεύει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Θύελλα – Αλφειός

Δυο γειτονικές ομάδες διασταυρώνουν τα  ξίφη τους στο «Άγγελος Αναστασόπουλος» της Σπιάντζας, σε μια αναμέτρηση με ιδιαιτερότητες.  Η γηπεδούχος Θύελλα θέλει τη νίκη για να  απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τις θέσεις των πλέι άουτ,  ενώ πάνω – κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον Αλφειό  που μαθηματικά δεν είναι σωμένος.

Αστέρας – Ολυμπιακός Σαβ

Στην Αμαλιάδα κοντράρονται δυο ομάδες του Δήμου Ήλιδας, σ’ ένα παιχνίδι που προμηνύεται ενδιαφέρον. Οι «βυσσινί» που βρίσκονται στη δεύτερη θέση στοχεύουν μόνο στη νίκη, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» των Σαβαλίων χωρίς ιδιαίτερο άγχος θα προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Α1  PLAYSPORTS

26η  αγωνιστική

Ώρα έναρξης 17:00

Σάββατο

Δάφνη – Ολυμπιάδα

Ξενοφών – Ηλειακός Λεχ

Δόξα ΝΜ- Πέλοπας

Ηλειακός Β- Βάρδα

Κυριακή

Μακρίσια – Τραγανό

Θύελλα – Αλφειός

Αστέρας – Ολυμπιακός Σαβ

Σκουροχώρι – Σώστι  3-0 α.α

Η βαθμολογία

Σε   είκοσι   πέντε αγωνιστικές

Βάρδα                                      69

———————————————————

Αστέρας                                   58

Δόξα ΝΜ                                 43

Ολυμπιακός Σαβ                      43

Τραγανό                                  40

Ηλειακός Β                              38

Θύελλα                                     37

Σκουροχώρι                             35

Αλφειός                                   35

——————————————————

Ηλειακός Λεχ                           31

Μακρίσια                                 27

Ξενοφών                                  27

Πέλοπας                                   24

——————————————————

Δάφνη                                      24

Ολυμπιάδα                               22

Σώστι                                       –

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ