Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑ1 PLAYSPORTS: Εμβόλιμη αγωνιστική αύριο

Α1 PLAYSPORTS: Εμβόλιμη αγωνιστική αύριο

Πυργιώτικο ντέρμπι στη  Σπιάντζα ανάμεσα σε Πέλοπα και Θύελλα

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Εμβόλιμη  αγωνιστική αύριο για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, με το πυργιώτικο ντέρμπι της Σπιάντζας ανάμεσα σε Πέλοπα και Θύελλα να ξεχωρίζει. Από κει και πέρα δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Βάρδας, ενώ ο δεύτερος Αστέρας Αμαλιάδας δοκιμάζεται στην Ανδραβίδα. Τους βαθμούς στα χαρτιά κατακτά ο Ξενοφώντας Κρεστένων, ενώ όλα τα ματς ξεκινούν στις 3 το μεσημέρι. Πιο αναλυτικά:

Βάρδα – Αλφειός

Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Βάρδας, με τους «πράσινους» της Βουπρασίας να  θέλουν να προσθέσουν ένα ακόμα τρίποντο στο ενεργητικό τους διατηρώντας έτσι τα ηνία στο μεγάλο τοπικό πρωτάθλημα. Από την αντίπερα υπάρχει ο πάντα δυνατός και υπολογίσιμος Αλφειός που θα προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός Σαβ- Ηλειακός Λεχ

Να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει ο Ολυμπιακός Σαβαλίων, δίνοντας έτσι συνέχεια στο καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έχει δείξει μέχρι τώρα. Αρκετά καλή αγωνιστική εικόνα παρουσιάζουν μέχρι τώρα και  οι «γαλάζιοι» που θα τα δώσουν όλα για το βαθμό ή τους βαθμούς.

Πέλοπας – Θύελλα

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το σημερινό παιχνίδι στη Σπιάντζα, με τους δυο μονομάχους μάλιστα να έχουν τους ίδιους βαθμούς.  Ο τυπικά γηπεδούχος Πέλοπας μετά την ισοπαλία στα Λεχαινά θα προσπαθήσει για τη νίκη, αλλά για το τρίποντο θα παραταχθεί και η ανεβασμένη Θύελλα που  προέρχεται από δυο σερί νίκες.

Τραγανό – Ηλειακός Β.

Ένα νέο ξεκίνημα θα προσπαθήσει να κάνει η Νίκη Τραγανού, με τους «μπλε» να θέλουν το τρίποντο βελτιώνοντας έτσι τη βαθμολογική τους θέση. Η αποστολή του όμως δεν είναι και η πιο εύκολη, καθώς  απέναντι υπάρχει ο τρίτος Ηλειακός Βαρθολομιού  που στοχεύει επίσης στο τρίποντο.

Δάφνη – Αστέρας

Αναμέτρηση με τις δικές της ιδιαιτερότητες είναι η σημερινή της Ανδραβίδας, ανάμεσα στη Δάφνη και τον Αστέρα. Οι «κιτρινόμαυροι» που τελευταία διανύουν περίοδο κάμψης θα προσπαθήσουν για το τρίποντο, αλλά για τη νίκη  θα παραταχθεί ο δυνατός και δεύτερος της βαθμολογίας Αστέρας Αμαλιάδας.

Μακρίσια – Σκουροχώρι

Δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες βαθμών ο ΑΟ Μακρισίων, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα μείνει πίσω στη βαθμολογία. Νίκη και μόνο νίκη για τον ΑΟΜ, κόντρα στον Λευκό Αστέρα που είναι ανεβασμένος και ικανός για κάθε αποτέλεσμα.

Ολυμπιάδα – Δόξα ΝΜ

Για τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και μόνο για αυτή θα παραταχθεί η Ολυμπιάδα, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα εδραιωθεί στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Για τους βαθμούς θα παραταχθούν και οι  «μαυραετοί» της Ν. Μανωλάδας οι οποίοι τελευταία δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά.

Α1 PLAYSPORTS

9η   αγωνιστική

Ώρα έναρξης 15:00

Βάρδα – Αλφειός

Ολυμπιακός Σαβ- Ηλειακός Λεχ

Πέλοπας – Θύελλα

Τραγανό – Ηλειακός Β

Δάφνη – Αστέρας

Μακρίσια – Σκουροχώρι

Ολυμπιάδα – Δόξα ΝΜ

Σώστι- Ξενοφών     0-3 α.α

Η βαθμολογία

Σε  οχτώ     αγωνιστικές

Βάρδα                                      22

Αστέρας                                   19

Ηλειακός Β                              18

Αλφειός                                   17

Ολυμπιακός Σαβ                     15

Ηλειακός Λεχ                           12

Σκουροχώρι                            12

Δόξα ΝΜ                                 11

Θύελλα                                   10

Πέλοπας                                  10

Δάφνη                                     9

Ξενοφών                                 8

Τραγανό                                  7

Μακρίσια                                 7

Ολυμπιάδα                              3

Σώστι                                       0

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ