Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑίας Γαστούνης: Κομβικό το ματς με Παναιγιάλειο

Αίας Γαστούνης: Κομβικό το ματς με Παναιγιάλειο

Ικανοποίηση για την εμφάνιση  κόντρα  στην Παναχαϊκή

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Άκρως σημαντικό χαρακτηρίζουν στον Αίαντα Γαστούνης το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο στα πλαίσια της  6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής καθώς σε περίπτωση νίκης οι «κόκκινοι» εδραιώνονται για τα καλά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας παίρνοντας και ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας, ενώ στην ομάδα της Γαστούνης υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα που παρουσίασε ο Αίας στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Παναχαϊκή.

Με προσοχή και σοβαρότητα

Όπως τονίσαμε και πιο πάνω, στον Αίαντα ο Αλέξης Γαβριλόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του δίνουν μεγάλη βαρύτητα στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Παναιγιάλειο.  Αυτό γιατί σε περίπτωση νίκης οι «κόκκινοι» της Γαστούνης θα έχουν κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα  μετρώντας τέσσερις νίκες στις  πρώτες έξι αγωνιστικές, αποδεικνύοντας και με το παραπάνω πως  βαδίζει σε σωστό δρόμο. Για το λόγο αυτό στον «Άγιαξ» κάνουν λόγο  για μια  σημαντική αναμέτρηση που  στόχος είναι η κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών.

Ερωτηματικό για δυο…

Ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής δεν υπολογίζεται ο Ντρέου που είχε ένα ατύχημα και θα λείψει  για κάποιο διάστημα. Από κει και πέρα ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του Νίκου Καράμπελα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ όσον αφορά τον Λευτέρη Βατσή που αποχώρησε τραυματίας από την Πάτρα η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει  μέσα στην  εβδομάδα. Σε  ότι έχει  να κάνει με την προετοιμασία, αυτή μπαίνει στην  τελική ευθεία  από σήμερα υπό τις οδηγίες του Αλέξη Γαβριλόπουλου καθώς χθες Τρίτη υπήρχε ρεπό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ