Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανηλειακός – Αίας 1-2: Μέτρησε η εμπειρία

Πανηλειακός – Αίας 1-2: Μέτρησε η εμπειρία

Φιλική νίκη με ανατροπή για την ομάδα της Γαστούνης

Εξαιρετικοί οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου στο πρώτο μέρος

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν χθες στο «Χ. Βιλαέτης» στον Πύργο ο Πανηλειακός και ο Αίας Γαστούνης, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 1-2.  Η ομάδα της Γαστούνης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ έφτασε στην  επιτυχία αυτή καθώς ανέβασε στροφές στην επανάληψη, κόντρα στον Πανηλειακό ο οποίος στο πρώτο μέρος παρουσίασε πολύ καλά στοιχεία.

Προηγήθηκε ο Πανηλειακός

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 28’  με πέναλτι του Τζανέτου (1-0), πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Ελιότ. Πέρα από το γκολ η ομάδα το Πύργου είχε καλές φάσεις με τον Κολόκα αλλά και τον Τσαγκάρη στο 4’ και 18’ αντίστοιχα, απέναντι στον Αίαντα που απείλησε στο 43’  με τον Καράμπελα. Σε ότι έχει να κάνει με το δεύτερο μέρος ο Πανηλειακός στο 58’ είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0 με τον Δημάκη, αλλά στη συνέχεια ο Αίας ανέβασε στροφές. Ειδικότερα η  ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου αφού στο 62’ έχασε πέναλτι με τον Καράμπελα , στο  67’ ισοφάρισε με τον Βράπι. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Στανής δέκα λεπτά πριν τη λήξη του 90’.

Πανηλειακός: Καπετανάκης(70’ Δασκαλόπουλος), Γαλανόπουλος, Δαλαβούρας(46’ Ντάβαρης), Κολόκας, Δημάκης, Καμαρά, Τσαγκάρης(64’ Νικητόπουλος), Κακόγιαννος(26’ λ.τ. Κανάνι), Τσίγκρηλας(46’ Μπάλλας), Τζανέτος(65’ Νεοφώτιστος), Ελιότ

Αίας: Μπακάλης(46’ Λαδάς), Στανής, Κατελούζος, Ρίλντι, Βατσής, Τσακοπιάκος, Βράπι(85’ Δουλαβέρης), Δούλος, Καράμπελας(78’ Γιαννακόπουλος), Ρούνης, Ντρέου(55’ Παπαχριστόπουλος)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ