Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΧαμόγελα στους «πράσινους» για την παραμονή τους στη Γ’ Εθνική

Χαμόγελα στους «πράσινους» για την παραμονή τους στη Γ’ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Τα ταξίδι συνεχίζεται

Αποστολή στη Ναύπακτο

Πάνος Ηλιόπουλος 

panosproti@gmail.com

Εμφανής είναι η ικανοποίηση στον ΠΑΟ Βάρδας για την προχθεσινή επιτυχία στη Ναύπακτο απέναντι στον τοπικό Ναυπακτιακό με σκορ 0-1, αποτέλεσμα που  δίνει το δικαίωμα  στους «πράσινους» της Βουπρασίας να συνεχίζουν και τη νέα περίοδο. Οι πιο μετριοπαθείς δεν πανηγύρισαν ιδιαίτερα  τονίζοντας πως η ιστορία του και η φανέλα του ΠΑΟΒ είναι φτιαγμένοι για μεγαλύτερες επιτυχίες , αλλά από κει και πέρα  ασφαλώς και η προχθεσινή επιτυχία  είναι  μεγάλη με τη Βάρδα να έχει ένα σημαντικό ρεκόρ. Ειδικότερα από την περίοδο 2012-2013 που οι «πράσινοι» της Βουπρασίας κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ηλείας και ανέβηκαν στη Γ’ Εθνική, δεν έχουν υποβιβαστεί ποτέ ξανά.

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά

Η επιτυχία των «πράσινων» της Βουπρασίας αποκτά μεγαλύτερη αξία, καθώς επετεύχθη κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Ειδικότερα η «Μπάρτσα» είχε να υπερβεί έναν πραγματικό Γολγοθά στο μίνι πρωτάθλημα τους ενός γύρου , με τα απανωτά παιχνίδια μακριά από το  «Γ.  Καλάκος». Οι  «πράσινοι» όμως παρουσιάζοντας ένα σοβαρό πρόσωπο έφτασαν στο στόχο, με το προχθεσινό σημαντικό διπλό να επιβραβεύει  και μαθηματικά την όλη προσπάθεια.

Γιάννης Λέντζας : «Να συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών…»

Στο προχθεσινό τελευταίο παιχνίδι στη Ναύπακτο, το παρών  έδωσε και ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας.  «Ασφαλώς και υπάρχει ικανοποίηση για την παραμονή της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Προσωπικά  θέλω να συγχαρώ όλους συνετέλεσαν στην όλη προσπάθεια και ειδικά τον Μίκι Τσίρκοβιτς και πιστεύω ακράδαντα πως έχουμε όλα τα φόντα να συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών», δήλωσε μεταξύ   άλλων ο κ. Λέντζας

Μίκι Τσίρκοβιτς : «Τα εύσημα ανήκουν στους ποδοσφαιριστές μου…»

Το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε απόλυτα ικανοποιημένο και τον τεχνικό του ΠΑΟ Βάρδας Μίκι Τσίρκοβιτς, σε μια χρονιά ασφαλώς και με τις δικές της ιδιαιτερότητες για τον έμπειρο προπονητή λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει. «Τα  εύσημα ανήκουν στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι έδειξαν πάθος και χαρακτήρα φτάνοντας σε μια σπουδαία επιτυχία ανανεώνοντας έτσι την παραμονή μας. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και δηλώνω απερίφραστα πως η Βάρδα θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής.

Σήμερα η τελευταία συγκέντρωση…

Στο μεταξύ για σήμερα  το βράδυ έχει προγραμματιστεί μια συγκέντρωση  ανάμεσα στη διοίκηση και  το ποδοσφαιρικό τμήμα στη Βάρδα. Το κλίμα αναμένεται να είναι χαλαρό και ευχάριστο ενώ στη συνέχεια άπαντες θα είναι  ελεύθεροι λόγω καλοκαιριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ