Πέτρος Φιλιππίδης: Το ξέσπασμα του γιου του στους δημοσιογράφους – Δείτε βίντεο

420

Δείτε βίντεο με το «ξέσπασμά» του – Η πλευρά Φιλιππίδη ζήτησε αναπαράσταση του βιασμού – Στο πλευρό του ηθοποιού ο γιος και η σύζυγός του

Συνεχίστηκε και σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και στο πλευρό του ηθοποιού ο οποίος κατηγορείται για βιασμό βρέθηκε ο γιος του, Δημήτρης.

Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη φάνηκε να ενοχλείται από την έντονη παρουσία δημοσιογράφων, καμεραραμάν και φωτογράφων και περνώντας με ταχύ βήμα ανάμεσά τους για να μπει στο δικαστήριο είπε, κοιτώντας προς το μέρος τους, «σοβαρευτείτε ρε» και ακολούθως μπήκε γρήγορα γρήγορα στο κτίριο. Το στιγμιότυπο μεταδόθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Katerina».

Η πλευρά Φιλιππίδη ζήτησε αναπαράσταση του βιασμού

Σήμερα στο δικαστήριο εξετάζεται, κεκλεισμένων των θυρών, η ηθοποιός που είχε καταγγείλει τον κατηγορούμενο για βιασμό της κατ΄ εξακολούθηση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η υπεράσπισή του υπέβαλε αίτημα αναπαράστασης της καταγγελλόμενης από τη μάρτυρα πράξης βιασμού. Και αυτό διότι, σύμφωνα με την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη η μάρτυρας έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προτάθηκε στο ακροατήριο η αναπαράσταση να γίνει με συνεργάτη της υπεράσπισης, γυναίκα δικηγόρο. Πλην όμως η καταγγέλλουσα φέρεται να διαφωνεί με αυτό το αίτημα. Το δικαστήριο βρίσκεται σε διάσκεψη προκειμένου να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα.