Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ – ΜΑΡΙΑΣ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ...

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ – ΜΑΡΙΑΣ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ουσιαστική συνεργασία με Δημάρχους Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Τους δύο μεγάλους Δήμους Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και Ζαχάρως στη Νότια Ηλεία, επισκέφθηκε η Υποψήφια  βουλευτής της ΝΔ ‘Αννα – Μαρία Βλαγκούλη, η οποία είχε συνεργασία με τους δύο Δημάρχους Σάκη Μπαλιούκο και Κώστα Αλεξανδρόπουλο αντίστοιχα, ενώ συναντήθηκε με φορείς και κατοίκους των δύο περιοχών.

 Ειδικότερα στον πρώτο Δήμο η κα Βλαγκούλη είχε την ευκαιρία να μιλήσει για παρεμβάσεις αναβάθμισης σε Κρέστενα και Ανδρίτσαινα όπως και για τη δυνατότητα ανάπτυξης των ορεινών κοινοτήτων με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων τους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER«ΕΡΓΑΛΕΙΟ» ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 Ιδιαίτερη συζήτηση ωστόσο έγινε πάνω στο πρόγραμμα Leader για επιχειρηματικά έργα παραγωγής και αγροτουρισμού που εκπονούνται από την Αναπτυξιακή Ολυμπίας (ΑΝΟΛ) και για τα οποία με το ενδιαφέρον και την προσωπική παρακολούθηση του Δημάρχου σημειώνεται μεγάλη απορρόφηση πιστώσεων, ενισχύεται ο επενδυτικός τομέας και στηρίζονται αποτελεσματικά κυρίως Νέοι Επιχειρηματίες.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Βλαγκούλη στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συνάντησης «είναι τιμή που βρίσκω κοινό σημείο επικοινωνίας με ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο μας και είναι διατεθειμένοι να συνεισφέρουν στη βελτίωση της τοπικής  οικονομίας με την ανάπτυξη τέτοιων προγραμμάτων.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΗΛΕΙΑ

  Στο μεταξύ εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που είχε η κα Βλαγκούλη και με τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο για όλα τα βασικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο και την αναπτυξιακή προοπτική της ιδιαίτερα τουριστικής από πλευράς πλεονεκτημάτων, όχι όμως και υποδομών Νότιας Ηλείας.

Έτσι επικεντρώθηκε περισσότερο η συζήτηση στο μείζον ζήτημα των αναγκαίων τροποποιήσεων του Π.Δ. για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο, κάτι που μέχρι σήμερα έχει «φρενάρει» δραστηριότητες και πρωτοβουλίες, ενώ ξεχωριστή ενότητα υπήρξε και για τις δυνατότητες του Καϊάφα αλλά και τα μεγάλα έργα που πρέπει να προχωρήσουν εκεί αφού το οικοσύστημα μπορεί να αποτελέσει την αιχμή μιας ραγδαίας εξέλιξης για την περιοχή αλλά και ολόκληρο τον νομό.

FOTO VLAGKOULI_BALIOUKOS

Raster

Η νέα δύναμη στη δύναμη της επιλογής σου

Οι προτεραιότητές μου

  • ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Έμφαση στον ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ με “έξυπνη γεωργία”, κίνητρα για νέους Αγρότες, στήριξη μεταποιητικών επιχειρήσεων και εκσυγχρονισμό του αρδευτικού δικτύου.
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ σε άμεση προτεραιότητα με αιχμές: Αρχαία Ολυμπία, Αρχαία Ήλιδα, Κατάκολο, Κουρούτα, Λίμνη Πηνειού, Καϊάφας, Κυλλήνη, Επικ. Απόλλωνα κ.α.
  • Προστασία του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ σε Καϊάφα-Κοτύχι-Στροφυλλιά Αλφειό Φράγμα Πηνειού και ειδική μέριμνα για πυρόπληκτες περιοχές.
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ με Σχολές που θα συνδέονται απόλυτα με την τοπική αγορά εργασίας και επαναδιεκδίκηση Πανεπιστημιακών Τμημάτων
  • ΥΓΕΙΑ: Ισχυροποίηση και ενίσχυση δομών υγείας και Προνοιακές Μονάδες φροντίδας συνανθρώπων μας.
  • ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ: Yποδομές με νέους δρόμους Πύργου-Γορτυνίας, Ολυμπίας παραλιακού μετώπου και Πύργου-Τσακώνας
  • ΤΡΕΝΟ: Επαναφορά του τρένου σε όλη την Ηλεία και αναβάθμιση του ειδικού δικτύου παράλληλα με την λειτουργία υδατοδρομίου στις τουριστικές περιοχές μας
  • ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ και χωροταξία μέσω Ειδικών μελετών από τις χρηματοδοτήσεις του Ταμείου Ανάκαμψης.
  • ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ για την ανάπτυξη και οργάνωση επιχειρηματικών σύγχρονων καινοτόμων πρωτοβουλιών.

Raster 2

O EYXAPIΣTHPIO THΣ ANNAΣ MAPIAΣ BΛAΓKOYΛΗ ΣTHN ΔHMOΣIA ΣTHPIΞH TOY BAΣIΛH KONTOΓIANOΠOYΛOY !

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη επιβράβευση προς το πρόσωπο μου από την επιλογή του πρώην υπουργού κ. Βασίλη Κοντογιαννοπούλου να είμαι μια από τις επιλογές του στις εκλογές της 21ης Μαίου 2023.

Η άμεση στήριξη του έμπειρου και διακεκριμένου πολιτικού άνδρα της Ηλείας είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα και την οικογένειά μου ,την οποία αναφέρει με κολακευτικό πρόσημο σε σχετική του δήλωση του .

Η προτίμηση του προς τους νέους υποψήφιους του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας με γεμίζει υπερηφάνεια και κυρίως με αίσθημα ευθύνης .

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Βασίλη Κοντογιαννοπούλο και να δεσμευτω απέναντι του ,αλλά και προς όλους τους Ηλείους πως θα κάνω τα πάντα για να μην διαψεύσω αυτή την άκρως τιμητική στήριξη ,αφιερώνοντας όλο το αξοδευτο σφρίγος της νιότης μου για το καλό του αγαπημένου μας τόπου.

ANNA MAPIA BΛAΓKOYΛH

YΠOΨHΦIA BOYΛEYTHΣ N. ΔHMOKPATIAΣ

NOMOY HΛEIAΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ