Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑνδρέας Παπαδάκος: «Σας ευχαριστώ όλους!»

Ανδρέας Παπαδάκος: «Σας ευχαριστώ όλους!»

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν την παράταξη «Ήλιδα 36» και συμμετείχαν στον δίκαιο και έντιμο αγώνα μας.

Ήταν μια πρωτόγνωρη για μένα εμπειρία στη διάρκεια της οποίας μου δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσω με τους περισσότερους από εσάς και να ακούσω με προσοχή τα προβλήματά σας, τις αγωνίες σας για τον τόπο μας και τα όνειρά σας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που με στήριξαν και παραμένουν δίπλα μου, τους υποψήφιους συμβούλους που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιό μας και ιδιαίτερα όλους εσάς που μας ψηφίσατε!

Είμαι σίγουρος ότι με το Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, όπως με έχει διαβεβαιώσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του, θα έχουμε μια καλή και γόνιμη συνεργασία με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας, τον εκσυγχρονισμό και εξυγίανση του δήμου και τις προοπτικές ανάπτυξης, ώστε να δώσουμε κίνητρα στους νέους μας.

Σημαία μας ήταν το νοσοκομείο της Αμαλιάδας και βαθειά μου επιθυμία παραμένει η αναβάθμιση και στελέχωσή του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Γνωρίζω πολύ καλά την πραγματική κατάσταση του δήμου και από το νέο έτος που θα αναλάβουμε καθήκοντα, σταδιακά όλα θα αλλάξουν.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σας και δε θα πάψω ποτέ να αγωνίζομαι για ένα καλύτερο αύριο, άλλωστε δεν είμαι πολιτικός, θέλω μόνο να προσφέρω στον τόπο μου και σε εσάς. Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε !

Με εκτίμηση

Ανδρέας Παπαδάκος

Επικεφαλής της παράταξης «Ήλιδα 36»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ