Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΔράσεις με σκοπό την ανάταση της αγοράς

Δράσεις με σκοπό την ανάταση της αγοράς

Προγραμματίζει για τον Ιούλιο και Αύγουστο ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου

Παράταση του ωραρίου στις 30-6 και συναυλία με Ρόκκο-Ασλανίδου στις 21-8

Με στόχο να υπάρξει ανάταση στην αγορά του Πύργου, μετά από μακρά περίοδο οικονομικής κρίσης  λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με το δήμο διοργανώνει σημαντικές  δράσεις τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Αρχικά  εφόσον το επιτρέψουν τα υγειονομικά μέτρα, για την Παρασκευή 30 Ιουλίου  έχει ζητηθεί η επέκταση του ωραρίου μέχρι τις 12 το βράδυ, σε συνδυασμό με την συναυλία που προγραμματίζει  ο δήμος Πύργου  για το μπάσκετ «3χ3».

Θα είναι σαν εκπτωτική βραδιά ολόκληρο το απόγευμα μέχρι τις 12  το βράδυ, με σκοπό την εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την ταυτόχρονη  τόνωση της  αγοράς. 

Επίσης  για το Σάββατο  21 Αυγούστου ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου  προγραμματίζει  εκδήλωση στα  πλαίσια της Λευκής Νύχτας, όπου πρόκειται να συμμετέχουν οι δημοφιλείς καλλιτέχνες  Στέλιος Ρόκκος και Μελίνα Ασλανίδου, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

«Προσπαθούμε να δώσουμε μια ανάταση στην αγορά, έχουμε και κάποια άλλα δρώμενα υπόψη μας που θα ανακοινωθούν το αμέσως προσεχές διάστημα, με την οριστικοποίηση των χορηγών μας, για να μπορέσουμε να επιβαρύνουμε όσο το δυνατόν λιγότερο την αγορά. Έχουμε απευθύνει έκκληση και στην Περιφέρεια να μας βοηθήσει, κάτι που πιστεύω ότι θα γίνει τελικά, ενώ  είναι και άλλοι φορείς  που θα ανακοινωθούν όλοι μαζί. Στόχος μας είναι να πάρει μπροστά η αγορά και να μπορέσουμε εμείς να της δώσουμε έναν τόνο, για να ξαναβρεί τους ρυθμούς της» ανέφερε στην «ΠΡΩΤΗ» ο πρόεδρος του Ε.Σ. Πύργου κ. Ηλίας Ξανθούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ