Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΔικαστήριο ανέτρεψε την καταδίκη του Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική επίθεση

Δικαστήριο ανέτρεψε την καταδίκη του Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική επίθεση

Ανοίγει ο δρόμος προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος από τη φυλακή ο διάσημος ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι, καθώς το ανώτατο δικαστήριο της Πενσυλβάνια ακύρωσε την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση και απαγορεύει την περαιτέρω δίωξή του.

Ο 83χρονος κωμικός ηθοποιός αναμένεται να αποφυλακιστεί αφού το Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας της Πενσυλβανίας εξέδωσε απόφαση για αναίρεση της ποινής του. 

Η απόφαση ακύρωσης της ποινής ελήφθη μετά από συμφωνία με τον προηγούμενο εισαγγελέα.

Ο Μπιλ Κόσμπι έχει εκτίσει πάνω από δύο χρόνια της ποινής που του επιβλήθηκε το 2018 σε φυλακή κοντά στη Φιλαδέλφεια. Είχε κριθεί ένοχος για τρεις περιπτώσεις άσεμνης επίθεσης με επιβαρυντικές περιστάσεις επειδή νάρκωσε και επιτέθηκε σεξουαλικά στην άλλοτε φίλη του, την Άντρια Κόνσταντ, πρώην διοικητικό του πανεπιστημίου Temple, το 2004 στο σπίτι του στη Φιλαδέλφεια.

Περισσότερες από 50 άλλες γυναίκες είχαν επίσης κατηγορήσει τον Κόσμπι για σεξουαλικές κακοποιήσεις που χρονολογούνται πριν από δεκαετίες, όμως οι περισσότερες κατηγορίες  ήταν πολύ παλιές για να ασκηθεί δίωξη. Η υπόθεση Κονστάντ ήταν η μοναδική που οδήγησε σε ποινικές κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ