Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleMasterchef: Τεράστια ανατροπή με τη χθεσινοβραδινή αποχώρηση

Masterchef: Τεράστια ανατροπή με τη χθεσινοβραδινή αποχώρηση

Έφυγε από το διαγωνισμό ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί

Το εφετινό Masterchef είναι γεμάτο ανατροπές. Αυτό φάνηκε με την αποχώρηση του Νίκου την περασμένη εβδομάδα, αυτό επιβεβαιώθηκε και χθες το βράδυ για ακόμα μια φορά με την αποχώρηση της Μαργαρίτας που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για την κατάκτηση του επάθλου και… μεγάλη ελπίδα των γυναικών για να υπάρξει επιτέλους ο πρώτος θηλυκός νικητής στο διαγωνισμό.

Υπενθυμίζεται πως οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι: Μαργαρίτα Νικολαϊδη, Μαρία Λαζαρίδη και Παναγιώτης Τζαμαλής οι οποίοι και βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, που είχε σχέση με ένα δύσκολο γλυκό.ADVERTISING

Ο τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπως κι ο guest κριτής Μαρίνος Κοσμάς, αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση.

Ο παίκτης που δυστυχώς τους εντυπωσίασε λιγότερο ήταν… η Μαργαρίτα Νικολαϊδη και αυτό γιατί αν και γευστικά το πιάτο της ήταν καλό δεν είχε καταφέρει να φτιάξει το εξωτερικό «κέλυφος». Αντίθετα, η Μαρία κατάφερε και πήγε έστω μισό κέλυφος, ενώ η προσπάθεια του Παναγιώτη ήταν η πιο ολοκληρωμένη και πήρε τα εύσημα των κριτών.

πηγη: news.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ