Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒαρύ πένθος στα Χανιά: «Θέλω το παιδί μου πίσω, είναι άδικο» -...

Βαρύ πένθος στα Χανιά: «Θέλω το παιδί μου πίσω, είναι άδικο» – Συντετριμμένη η μητέρα της 21χρονης Έμμας

«Ήθελε να κάνει το καλό, ήταν ένα παιδί φωτεινό» τόνισε η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας

Τα πάνω κάτω έφερε η Ιαπωνία στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους εκμεταλλευόμενη την αμυντική ολιγωρία των Ισπανών. Όπως και με την Γερμανία, μέσα σε 3 λεπτά η ομάδα του Οριγιάσου μετέτρεψε το εις βάρος της 0-1 σε 2-1 με τα γκολ των Ντόαν (48΄) και Τανάκα (51΄).

Στη δεύτερη περίπτωση, μάλιστα, το τέρμα μέτρησε μετά την εξέταση της φάσης από το VAR, που αποφάνθηκε ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή (άουτ) στο γύρισμα του Ίτο, αν και από το τηλεοπτικό ριπλέι φάνηκε εντελώς το αντίθετο!

Στο 70΄ σε μία ξαφνική αντεπίθεσή τους οι Ασιάτες έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά το τελείωμα του Μασάνο δεν ήταν καλό και η μπάλα έφυγε άουτ. Παρά την τρομερή πίεση που άσκησε η ομάδα του Λουίς Ενρίκε μετά το γκολ του Τανάκα, δεν δημιούργησε τη μεγάλη φάση στην εστία του Γκόντα μέχρι το 89΄, όταν ο Γκόντυα έκανε διπλή μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Ασένσιο και μετά από δευτερόλεπτα στο σουτ του Όλμο από πολύ κοντά.

Η αμυντική λειτουργία των Ιαπώνων ήταν… για σεμινάριο κι απόλυτα δικαιολογημένα οι παίκτες του Οριγιάσου πανηγύρισαν έξαλλα στο φινάλε την πρωτιά και την τεράστια πρόκριση στα νοκ άουτ (δύο νίκες και μία ήττα).

Διαιτητής: Βίκτορ Μιγκέλ Γκόμες (Νότια Αφρική)
Κίτρινες: Ιτακούρα, Τανιγκούτσι, Γιοσίντα

Οι συνθέσεις:

ΙΑΠΩΝΙΑ (Χαγίμε Οριγιάσου): Γκόντα, Ικατούρα, Γιοσίντα, Τανιγκούτσι, Ίτο, Μορίτα, Τανάκα (87΄ Εντο), Ναγκατόμο (46΄ Μιτόμα), Καμάντα (69΄ Τομιγιάσου), Μαέντα (61΄ Μασάνο), Κούμπο (46΄ Ντόαν)

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Αθπιλικουέτα (46΄ Καρβαχάλ), Ρόδρι, Πάου Τόρες, Μπάλντε (68΄ Άλμπα), Γκάβι (68΄ Φάτι), Μπουσκέτς, Πέδρι, Γουίλιαμς (57΄ Φεράν Τόρες), Μοράτα (57΄ Ασένσιο), Όλμο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ