Εύβοια: «Σβήνουν» οι ελπίδες για τον 41χρονο αγνοούμενο ψαροντουφεκά που τον «κατάπιε» η θάλασσα

423

«Νομίζω ότι σταμάτησαν και οι έρευνες…», δήλωσε η απαρηγόρητη σύζυγος του

Ο 41χρονος Θεόφιλος Τόγιας, που κατάγεται από την Κάρυστο, είχε πάει για ψαροντούφεκο την 1η Ιουνίου 2022 στη θαλάσσια περιοχή της Μανδηλού του Δήμου Καρύστου στη Νότια Εύβοια και έκτοτε τα ίχνη του έχουν χαθεί.

Το μυστήριο και τα αναπάντητα ερωτήματα για τον τρόπο που χάθηκε ξαφνικά στη θάλασσα παραμένουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε πάει για ψαροντούφεκο μαζί με άλλα δύο άτομα, οι οποίοι, όπως είπαν, τον είδαν να μπαίνει στη θάλασσα και δεν βγήκε ποτέ. Ακολούθως ειδοποίησαν τις Λιμενικές αρχές. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που αγνοείται και οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός «σβήνουν».

Απαρηγόρητη η σύζυγος του, που ελπίζει σε ένα θαύμα, δήλωσε στο EviaZoom.gr: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο νομίζω ότι σταμάτησαν και οι έρευνες…»

Όπως είχε ανακοινώσει το Λιμενικό Σώμα στην επιχείρηση εντοπισμού του συμμετείχαν τρία λιμενικά σκάφη, ιδιωτικά σκάφη, ένα ελικοπτέροο Π.Ν., στελέχη Μ.Υ.Α./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιώτες δύτες, καθώς και περιπολικά οχήματα από ξηράς, χωρίς ωστόσο οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Παράλληλα την Δευτέρα (13-06-2022) βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Ύδρας η σορός ενός δύτη – ψαροντουφεκά και η ταυτότητα του παραμένει, προς το παρών, άγνωστη.

Πηγή: eviazoom.gr