Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑπόλλων ΝΦ-ΠΑΟΒ 0-4: Στα ημιτελικά η Βάρδα

Απόλλων ΝΦ-ΠΑΟΒ 0-4: Στα ημιτελικά η Βάρδα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ  ΙΝ

Άνετη  επικράτηση με τρία  γκολ στην επανάληψη

Καλή εικόνα από την ομάδα της  Ν. Φιγαλείας  στο πρώτο μέρος

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Στα ημιτελικά του κυπέλλου Ηλείας βρίσκεται ο ΠΑΟ Βάρδας, καθώς  οι «πράσινοι» της Βουπρασίας  επικράτησαν χθες στη Ν. Φιγαλεία του τοπικού Απόλλωνα με σκορ  0-4. Παρουσιάζοντας ένα σοβαρό πρόσωπο  η ομάδα του ΠΑΟΒ έφτασε δίκαια στην επιτυχία, απέναντι στην ομάδα της Ν. Φιγαλείας η οποία στο πρώτο μέρος έδειξε καλά στοιχεία και αν συνεχίσει έτσι έχει κάθε δικαίωμα να αισιοδοξεί  για παραμονή στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Προηγήθηκε με  Τρομπούκη

Στο χθεσινό ματς της Ν. Φιγαλείας, ο ΠΑΟΒ άνοιξε το σκορ στο 17’  0-1 με δυνατό σουτ του Τρομπούκη, με τον Απόλλωνα στο  20’ ν’ απειλεί με τον δραστήριο Τσούνγκι το σουτ του οποίου έδιωξε ο Α. Τσεκούρας,  ενώ στο    30’ μετά από φάση διαρκείας ο Γ. Κουρούβανης  πλάσαρε από καλή θέση αλλά ο τερματοφύλακας της Βάρδας αντέδρασε σωστά. Στο 33’  πλασέ του Λαθύρη για τον ΠΑΟΒ πέρασε λίγο έξω, ενώ  ίδια κατάληξη είχε σουτ του Καραβούλια στο   43’ για την ομάδα του Απόλλωνα.

Ανέβασε στροφές η Βάρδα

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, η ομάδα της Βουπρασίας κυριάρχησε σε πολύ μεγάλο βαθμό απέναντι στους γηπεδούχους οι οποίοι στο διάστημα αυτό ήταν πιο μέτριοι.  Στο 53’ σουτ του Διονυσόπουλου για τη Βάρδα έδιωξε ο Λούτος, ενώ στο   63’ κεφαλιά του  Νικολακόπουλου για την ομάδα της Ν. Φιγαλείας πέρασε άουτ. Με τη συμπλήρωση  72’ αγώνα ο ΠΑΟΒ έκανε το 0-2  με πλασέ του Δουλαβέρη και ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη πρόκριση.  Πέντε λεπτά αργότερα και ειδικότερα στο 77’  οι Λαθύρης – Δουλαβέρης συνδυάστηκαν  άψογα και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 0-3. Το τελικό   0-4 διαμόρφωσε ο Διονυσόπουλος,  με τη συμπλήρωση  82’ αγώνα.

Απόλλων ΝΦ: Αποστολόπουλος(46’ Λούτος), Μανιάτης, Θ. Καπλάνης(85’ Ζώης),  Κατερίνης, Νικολακόπουλος, Γκούσκος(74’ Σ. Κουρούβανης), Καραβούλιας(74’ Πλάκας), Κατσιώλης, Ι. Καπλάνης,  Τσούνγκι, Γ. Κουρούβανης(85’ Κουτσόπουλος)

Βάρδα: Α. Τσεκούρας,  Κοτσώνης, Μάρκου(46’λ.τ. Διονυσόπουλος),  Κούστα, Παπαχριστόπουλος,  Λαθύρης(80’ Κ. Στεργιόπουλος),  Κ. Τσεκούρας, Τρομπούκης, Πλαστουργός, Θεοφάνης(60’ Παπασπηλιόπουλος), Δουλαβέρης(80’ Β. Στεργιόπουλος)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ