Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑποχώρησε ο Γρηγόρης Παλούμπης από τον ΠΑΟ Βάρδας

Αποχώρησε ο Γρηγόρης Παλούμπης από τον ΠΑΟ Βάρδας

Μια ανιδιοτελής προσφορά 12 ετών έφτασε στο τέλος της…
Αποχώρηση και μάλιστα σημαντική για τον ΠΑΟ Βάρδας, καθώς ο Γρηγόρης Παλούμπης 12 χρόνια γενικός διευθυντής μέσω ανακοίνωσης του έκανε γνωστό πως δεν συνεχίζει στους «πράσινους» της Βουπρασίας. Εξέλιξη αρνητική, καθώς ο Άκης Παλούμπης ήταν άτομο με τεράστια προσφορά στην ομάδα σ’ ένα πολύ νευραλγικό πόστο. Η δήλωση του Άκη Παλούμπη αναφέρει τα εξής:
«Μια ανιδιοτελής προσφορά 12 ετών έφτασε στο τέλος της. O κύκλος έκλεισε από ένα αγαπημένο κεφάλαιο της ζωής μου. Σε αυτή την δωδεκαετή εμπειρία μου στην ιστορική ομάδα του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, η αγάπη μου για την ομάδα ήταν ανιδιοτελής και όλοι όσοι ήταν κοντά της γνωρίζουν τι έχω κάνει γι’ αυτήν χωρίς προσωπικό συμφέρον και χωρίς ποτέ να επιδιώξω οτιδήποτε άλλο πέρα από το καλό του συλλόγου. Γνώρισα πολλούς ανθρώπους, γνώρισα «γιαλαντζί» ανθρώπους, «δήθεν» ανθρώπους, «κωλοτούμπες» ανθρώπους, αλλά και αξιόλογους ανθρώπους. Στον ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ αυτά τα 12 χρόνια κατά την διάρκεια της θητείας μου και με όλο το υπόλοιπο Δ.Σ. προσπαθήσαμε, κάναμε υπέρβαση οργανωτικά, οικονομικά και αγωνιστικά με τα όποια λάθη και αδυναμίες μας, ώστε να κρατήσουμε ζωντανή την ομάδα και σε μεγάλο ποσοστό τα καταφέραμε. Μπορούσαμε καλύτερα; Την κρατήσαμε όρθια και την διατηρήσαμε σε υψηλά επίπεδα! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επί σειρά ετών πρόεδρο Γ. ΛΕΝΤΖΑ και τους Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Κ. ΠΑΛΟΥΜΠΗ, Β. ΠΕΡΔΙΚΗ, Τ. ΚΑΛΟΓΕΡΗ, Κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ, Δ. ΚΟΥΡΓΙΑΛΑ, αλλά και στους ανθρώπους που με σεβάστηκαν και με εκτίμησαν. Με τους “πονηρούς” δεν θα ασχοληθώ, γιατί μάλλον δεν αξίζει κι αν με κάποιους από αυτούς ασχολήθηκα, ένα ρητό του λαού μας λέει “ας πρόσεχα»! Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα παιδιά, τους ποδοσφαιριστές μας, που αγωνίστηκαν στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια για τον στόχο τους και τον κατάφεραν.
Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους της περιοχής για την στήριξη που παρείχαν στην ομάδα σε πολλά επίπεδα, χωρίς αυτούς δεν θα τα είχαμε καταφέρει.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΑΡΤΣΑ».
Γιάννης Λέντζας: «Από τα πιο σημαντικά στελέχη του ΠΑΟΒ»
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της αποχώρησης του Άκη Παλούμπη, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας –Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας ανέφερε : «Ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη του ΠΑΟ Βάρδας. Μαζί με τα όλα τα αλλά παιδιά ονειρευτήκαμε τις πορείες της ομάδας, προσπαθήσαμε για το καλύτερο πολλές φορές με αντιξοότητες.
Με τιμάς με την φιλία σου και την ανιδιοτέλεια σου. Ήσουν είσαι και θα είσαι το οξυγόνο της ομάδας και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα επανέλθουμε όλοι (αφού είναι απαραίτητη και η «αγρανάπαυση» )ακόμα πιο δυνατοί, σοφότεροι και με μεγαλύτερα όνειρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ