Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ειδική συνεδρίαση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ειδική συνεδρίαση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου

Ειδική συνεδρίαση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29-09-2023, στο Δημαρχείο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης Βαγγελάκος, αναφέρθηκε στην ήρεμη αντιπυρική περίοδο που υπήρξε και ευχαρίστησε  όλες τις υπηρεσίες για την  εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει.

Με αφορμή την έναρξη της αντιπλημμυρικής περιόδου συζητήθηκε εκ νέου ο συντονισμός των δράσεων, καθώς και οι ενέργειες που έχουν ολοκληρωθεί, και προγραμματιστεί, προκειμένου να ζήσουμε ένα χειμώνα χωρίς προβλήματα πλημμυρών.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στους καθαρισμούς των τάφρων , χειμάρρων , στην ενημέρωση των δημοτών και τον ρόλο που θα παίξουν σε αυτή οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων, καθώς και ο συντονισμός για την καλύτερη συνεργασία του Δήμου με τις υπόλοιπες υπηρεσίες .

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ηλείας, Κωνσταντίνος Μπαλκάμος, ο Αντιδήμαρχος, Πολιτικής Προστασίας, Παναγιώτης Βαγγελάκος, ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Ανδραβίδας –Κυλλήνης ,Βαρβαρέσος Κωνσταντίνος, εκπρόσωποι της  Π.Υ. Λεχαινών , του ΑΤ Βουπρασίας και του ΑΤ Ανδραβίδας – Κυλλήνης,  ο Δασάρχης Αμαλιάδας, Βασίλης Μποβολέτης, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων , Μανολάδας,  Κουρτεσίου , Αρετής , Λεχαινών και Μέλισσας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ