Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠύργος: Παρουσία πλήθους κόσμου τα εγκαίνια των Ανθεστηρίων (ΦΩΤΟΣ)

Πύργος: Παρουσία πλήθους κόσμου τα εγκαίνια των Ανθεστηρίων (ΦΩΤΟΣ)

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα τα εγκαίνια των Ανθεστηρίων στην πόλη του Πύργου.  Ο λόφος του Επαρχείου πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα από τα εκατοντάδες λουλούδια τα οποία θα εκτίθενται έως και την Κυριακή από τους ανθοκόμους που μετέχουν και φέτος στην ξεχωριστή αυτή γιορτή. Σήμερα πρώτη μέρα της ανθοκομικής έκθεσης, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων στο χώρο του Επαρχείου, να κάνουν τις αγορές τους σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, αλλά και να απολαύσουν την ξεχωριστή εκδήλωση με τα χορευτικά και την μουσική που είχε ετοιμάσει ο δήμος Πύργου.

 Ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και τόνισε ότι ο δήμος Πύργου καλωσορίζει την άνοιξη τονίζοντας: «Σήμερα η πόλη μας γίνεται ακόμα πιο όμορφη, με αυτή την εκδήλωση, με την ανθοκομική έκθεση που είναι η γιορτή των λουλουδιών. Η άνοιξη πάντα μας δημιουργεί μία ευφορία, μία χαρούμενη διάθεση, και αυτή την όμορφη διάθεση θέλουμε να την κάνουμε ακόμα πιο όμορφη με αυτές τις εκδηλώσεις, που χαρίζει ο δήμος Πύργου στην κοινωνία. Πιστεύουμε ότι θα δοθεί η ευκαιρία να απολαύσουν όλοι και τα καλλιτεχνικά προγράμματα που θα ακολουθήσουν στο τριήμερο αυτό και θα μπορέσουμε ο Πύργος να γίνει αυτός που του αξίζει. Πιο όμορφος και πιο ελκυστικός, μία πόλη των παραδόσεων και της ιστορίας μας».

Στα εγκαίνια της ανθοκομικής έκθεση παρευρέθηκε και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ- Βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης, οι αντιδήμαρχοι Πύργου και η πρόεδρος της ΤΚ Πύργου Νανά Κρεστενίτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ