Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΚοπή της πίτας έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου: «Πρωταρχικός στόχος μας η...

Κοπή της πίτας έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου: «Πρωταρχικός στόχος μας η ασφάλεια των πολιτών»

Σε μία σεμνή και λιτή τελετή, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αστυνομικού Τμήματος, το πρωί στον Πύργο.

Η κοπή της πατροπαράδοτης πίτας έγινε  παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας κ. Παναγιώτη Μάνταλου, της Διοικητού του Α.Τ. Πύργου κας Ιωάννας Δημοπούλου του νέου προέδρου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας κ.Γρήγορη Κατσώλη, του αστυνομικού και  Αντιδημάρχου  Πύργου κ.Μαρίνου Αχτύπη, καθώς επίσης και αρκετών ακόμη  συνάδελφων τους.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής με τους αξιωματικούς και το αστυνομικό προσωπικό, αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά, με την ελπίδα όπως είπε “το 2022 να είναι μια δημιουργική χρονιά με υγεία, αλληλεγγύη και αισιοδοξία”.

 Ευχήθηκε επίσης σε όλους η χρονιά αυτή να είναι εποικοδομητική, με υγεία, ευτυχία, ειρήνη και αγάπη, ενώ τους ευχαρίστησε  για το αξιέπαινο έργο που επιτελούν ειδικά τις ημέρες που διανύουμε, έχοντας όπως τόνισε “ως πρωταρχικό ρόλο την ασφάλεια των συμπολιτών μας αλλά και την προστασία όλων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού».

 Εξάλλου η  κα Δημοπουλου ευχήθηκε «χρόνια πολλά σε όλη την αστυνομική οικογένεια, δημιουργικότητα και προσήλωση στο σημαντικό καθήκον των αστυνομικών» Ο πρόεδρος κ.Γρ. Κατσώλης αναφέρθηκε στον καθημερινό αγώνα των στελεχών του Τμήματος και αναφέρθηκε στον νευραλγικό τομέα της πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας από την Ομάδα ΔΙΑΣ, που, όπως είπε,  με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό επιχειρούν νύχτα μέρα στην περιοχή μας.

 Τέλος ο Αντιδήμαρχος Πύργου  κ.Αχτυπης αναφέρθηκε στις επιτυχίες του Αστυνομικού Τμήματος καθώς και στην συνεργασία και το καλό κλίμα που διακατέχει την υπηρεσία, αποτέλεσμα της σωστής διοίκησης και του επαγγελματισμού των αστυνομικών της Διεύθυνσης Ηλείας.

 Την ευλογία του έδωσε ο Ιερέας του Ι Ν Αγίας Τριάδας Πύργου, πατήρ Νεκτάριος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ