Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Η μεγάλη γιορτή της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική...

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Η μεγάλη γιορτή της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Πύργου

Η αντίστροφη μέτρηση της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Πύργου ξεκίνησε… Το απόγευμα της Πέμπτης (16/12) θα στηθεί ένα μαγικό σκηνικό για μικρούς και μεγάλους με πολλά παιχνίδια, εκπλήξεις, χορό, γιορτινές μελωδίες και τη συναυλία της ταλαντούχας Πένυς Μπαλτατζή.

Το πρόγραμμα

Από τις 19.00 μ.μ. οι φανταστικοί ξυλοπόδαροι θα βρίσκονται στην πλατεία ανάμεσα στα παιδιά παίζοντας μαζί τους ενώ παράλληλα θα δούμε θέαμα με μαγικές φωτιές,φωτεινά χούλα χουπ κι έναν ποδηλάτη με το παλιό μεγάλο ποδήλατό του να κάνει παιχνιδιάρικες βόλτες.

Στις 19.30 η σχολή χορού ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ θα βρίσκεται μπροστά στο δέντρο για να απολαύσουμε μοναδικές χορευτικές φιγούρες.

Παράλληλα,η Φιλαρμονική Πύργου Απόλλων θα έχει ξεκινήσει τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια της στους δρόμους της πόλης και στις 20.00 θα βρίσκεται έτοιμη για την μεγάλη στιγμή.

Στις 20.00 μ.μ. η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει. Ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος θα δώσει το σινιάλο  και το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο θα φωταγωγηθεί ενώ στον ουρανό δεκάδες πυροτεχνήματα θα φωτίσουν με μαγικό τρόπο την γιορτή.

Στις 20.15 σε μια υπέροχη συναυλία η ΠΕΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ  με την ορχήστρα της θα ερμηνεύσει  διάσημα χριστουγεννιάτικα τραγούδια ξένων καλλιτεχνών όπως Frank Sinatra, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, κ.α. και στη συνέχεια τα δικά της πανέμορφα τραγούδια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ