Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΈγκλημα στη Σαλαμίνα: Είχε αλλάξει σπίτι, πήρε panic button αλλά ο φονιάς...

Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Είχε αλλάξει σπίτι, πήρε panic button αλλά ο φονιάς πρόλαβε την 43χρονη

Η 43χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση και ακολούθησε όλες τις οδηγίες των αστυνομικών -Ο σπαραγμός της μάνας όταν εντόπισε την κόρη της νεκρή- Τι λένε στο protothema.gr φίλη και γείτονας του θύματος

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη στυγερή δολοφονία στη Σαλαμίνα με θύμα μια 43χρονη. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τη μητέρα της, νωρίς το πρωί της Τρίτης μέσα στο σπίτι τους, στα Αμπελάκια.

Όπως έγινε γνωστό, η 43χρονη είχε καταφύγει στο πατρικό της με τον γιο της, καθώς φοβόταν τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 2 Δεκεμβρίου, τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση. 

Το panic button 

Ειδικότερα, οπως είχε αναφέρει η γυναίκα στους αστυνομικούς, το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου ο άνδρας την χτύπησε, την απείλησε και την έβρισε, ενώ παράλληλα της άρπαξε το κινητό καθώς και το αυτοκίνητό της και εξαφανίστηκε.

Από την Αστυνομία εκδόθηκαν αναζητήσεις για τη σύλληψη του δράστη εντός των ορίων του αυτοφώρου, το οποίο και έληξε την 23:59 ώρα της 02/12/2023.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ