Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα2023: Η ελπίδα φάρος για ένα καλύτερο νέο έτος

2023: Η ελπίδα φάρος για ένα καλύτερο νέο έτος

Το 2022 μας αποχαιρετά σε μερικές μόλις ώρες, με τις καλές και τις πραγματικά δύσκολες στιγμές που έφερε, όχι μόνο για την Ηλεία και για την Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ο πόλεμος Ρωσίας Ουκρανίας αποτελεί αναμφισβήτητα το κυριότερο γεγονός του χρόνου που φεύγει…. και όλοι εύχονται το νέο έτος να σταματήσουν οι εχθροπραξίες, σε όλο τον κόσμο. Η πανδημία του κορωνοϊού, συνέχισε να μας απασχολεί και το 2022 στοιχίζοντας τη ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον πλανήτη. Το 2022 μας αποχαιρετά αφήνοντας ως «παρακαταθήκη» την βαθιά οικονομική κρίση, την οποία και οφείλουμε να διαχειριστούμε.

Βρισκόμαστε όμως μία «ανάσα» πριν την απαρχή του νέου έτους 2023. Οι ευχές, για ειρήνη, υγεία, ευημερία, συνοδεύονται και από την ελπίδα για ένα νέο καλύτερο μέλλον, για εμάς και τα παιδιά μας αλλά και για όλο τον κόσμο.  

Για την Ελλάδα το 2023 αποτελεί αναμφίβολα έτος μικρών ή μεγάλων αλλαγών, καθώς θα στηθούν κάλπες, τόσο σε εθνικό όσο και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Όσο για την Ηλεία, τα μεγάλα «στοιχήματα» παραμένουν επίκαιρα όσο ποτέ.

Υγεία, παιδεία, υποδομές… και το μεγάλο στοίχημα της ανασυγκρότησης του πολύπαθου Νομού, που έχει ουκ ολίγες φορές «χτυπηθεί» από τις φυσικές καταστροφές, αποτελούν τα σημαντικότερα θέματα της ατζέντας και το 2023…. και επειδή οι ευχές από μόνες τους δεν αρκούν προκειμένου το νέο έτος η κατάσταση στην Ηλεία να είναι καλύτερη, ας θέσουμε όλοι ως βασικό μας στόχο, να βάλουμε από ένα μικρό «λιθαράκι» για να κάνουμε τον τόπο και το μέλλον μας καλύτερο.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά,

με υγεία και ευημερία      

«Πρώτη»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ