Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔικαστικό Μέγαρο Πύργου: Ενώπιον της δικαιοσύνης ο ΡΟΜΑ που επιτέθηκε και τραυμάτισε...

Δικαστικό Μέγαρο Πύργου: Ενώπιον της δικαιοσύνης ο ΡΟΜΑ που επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό

Ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγήθηκε ο ΡΟΜΑ που επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, τη Δευτέρα το πρωί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου. Λίγα λεπτά νωρίτερα, στο δικαστικό Μέγαρο Πύργου προσήλθε και η σύζυγος του ΡΟΜΑ καθώς κατά την διάρκεια επιχείρησης σύλληψης, επιτέθηκε κατά των αστυνομικών, εκσφενδονίζοντας εναντίων τους ακόμα και κατσαρόλες.  Ο ΡΟΜΑ που επιτέθηκε και τραυμάτισε τον αστυνομικό καταδικάστηκε σε 2χρόνια φυλακή με αναστολή ενώ έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης ενώ η σύζυγος του τιμωρήθηκε με επτά μήνες φυλάκιση επίσης με αναστολή έχοντας και η ίδια το δικαίωμα να ασκήσει έφεση.

Σε ανάρτηση του ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Γρηγόρης Κατσώλης επεσήμανε: « Εάν ο αστυνομικός είχε χτυπήσει άτομο προερχόμενο από τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες σήμερα θα είχαμε στην πόλη του Πύργου συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και στήριξης προς το θύμα, δηλώσεις για υπέρμετρη αστυνομική βία και αυθαιρεσία. Τώρα που το θύμα είναι αστυνομικός ουδεμία δήλωση καταδίκης του περιστατικού. Για τους φορείς της πόλης και τους τοπικούς άρχοντες σήμερα είναι μια συνηθισμένη Τρίτη…

Το φρόνημα μας δεν πρόκειται να καμφθεί, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο την μάχη κατά της παραβατικότητας, από όπου και αν αυτή προέρχεται.

Περαστικά στον συνάδελφο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ