Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ «ΠΡΩΤΗ» προτείνει: Τα κρεοπωλεία της Ηλείας γεμίζουν το πασχαλινό μας τραπέζι…

Η «ΠΡΩΤΗ» προτείνει: Τα κρεοπωλεία της Ηλείας γεμίζουν το πασχαλινό μας τραπέζι…

Στην κανονικότητα επιστρέφουμε φέτος μετά από δύο χρόνια κορωνοϊού στις ζωές μας, αφού θα γιορτάσουμε το Πάσχα χωρίς περιοριστικά μέτρα. Την τιμητική τους όπως κάθε Πάσχα έχουν τα κρεοπωλεία, με τους πολίτες στην Ηλεία να στηρίζουν τα τοπικά καταστήματα παρά την αύξηση των τιμών. Η τιμές στα αμνοερίφια στην επαρχία είναι πολύ καλύτερες από τις τιμές της πρωτεύουσας και έτσι οι ετεροδημότες θα προτιμήσουν το «Πάσχα στο χωριό». Οι κρεοπώλες προσδοκούν μεγάλη κίνηση στην Μεγάλη Εβδομάδα που διανύουμε, ενώ στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το πασχαλινό σας τραπέζι. Αρνιά, κοκορέτσια, γαρδουμπάκια, κοντοσούβλια και όλα τα υλικά για την παραδοσιακή «μαγειρίτσα» είναι μόνο λίγα από αυτά που θα βρείτε στα τοπικά κρεοπωλεία του νομού.

Παπανδρέου Ευστάθιος, Κρεοπωλείο «Το χωριάτικο», Πύργος

Πρόεδρος Κρεοπωλών Νομού Ηλείας

Οι τιμές στην επαρχία σε σχέση με την Αθήνα είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Οι τιμές στο αρνί είναι από 10 μέχρι 12 ευρώ. Πολύ καλές σε σχέση με τις αυξήσεις που έχουν γίνει και έτσι καθησυχάστηκε και ο κόσμος. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και να έχουμε ένα χαρούμενο Πάσχα.

Βαλσαμίδης Χαράλαμπος, Κρεοπωλείο Βαλσαμίδης, Πύργος

Η κίνηση έχει ξεκινήσει, δεχόμαστε παραγγελίες. Υπάρχει επάρκεια σε αμνοερίφια, σε διάφορα παρασκευάσματα και σε ότι απαιτεί το πασχαλινό τραπέζι. Οι τιμές είναι λίγο πιο αυξημένες από πέρυσι, σε χαμηλότερα επίπεδα από της Αθήνας. Ελπίζουμε ο κόσμος να μας προτιμήσει και να στηρίξει τα τοπικά κρεοπωλεία της πόλης μας και όχι τις μεγάλες αλυσίδες. Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία.

Μαλλιόπουλος Απόστολος, Κρεοπωλείο Μαλλιόπουλος, Πύργος

Βρισκόμαστε στην εβδομάδα του Πάσχα, οι προοπτικές δείχνουν να είναι καλές. Ο κόσμος έχει κλειστεί δύο χρόνια μέσα οπότε περιμένουμε να υπάρχει μεγάλη άνοδος. Η αγοραστική δύναμη του κοινού βέβαια δεν είναι τόσο ισχυρή αλλά η ποσότητα πιστεύω θα κάνει την διαφορά. Οι τιμές είναι λίγο αυξημένες αλλά λογικές. Εμείς πουλάμε μέχρι δώδεκα ευρώ ενώ στα  χοιρινά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αυξήσεις. Υπάρχουν πολλά παρασκευάσματα, κοκορέτσια, γαρδούμπες, κοντοσούβλια και ότι άλλο απαιτεί το πασχαλινό τραπέζι. Καλό Πάσχα με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Κώστας Βυθούλκας, Κρεοπωλείο «Κρεατοπηγή», Αμαλιάδα

Αναμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει και να προτιμήσει τα κρεοπωλεία της γειτονιάς γιατί έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα. Υπάρχει επάρκεια στα αμνοερίφια και οι τιμές είναι πολύ λογικές με μία μικρή αύξηση. Πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε και εμείς ικανοποιημένοι αλλά και ο κόσμος. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.

Ευστάθιος Φουρνιώτης  Κρεοπωλείο «Η αφθονία», Αμαλιάδα

Η κίνηση είναι μέτρια προς το παρόν. Κάθε πέρυσι και καλύτερα… Ο κόσμος παραπονιέται για τις τιμές αλλά προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας. Η τιμή στο αρνί είναι στα 9,50 γιατί έχουν ακριβύνει οι ζωοτροφές και η κτηνοτροφική μονάδα είναι δική μας. Προσπαθούμε να φέρνουμε το καλύτερο κρέας στον πελάτη και να φεύγει από το κατάστημά μας ευχαριστημένος. Καλό Πάσχα με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Πέτρος Παρασκευόπουλος Κρεοπωλείο «Το εκλεκτό», Γαστούνη

Η κίνηση από πέρυσι έχει μειωθεί αρκετά διότι υπάρχει αύξηση στις τιμές. Το αρνί έχει μία αύξηση της τάξεως του ένα ευρώ. Η τιμή στο αρνί είναι 11,50 το κιλό στο ολόκληρο ενώ πέρυσι ήταν 10.50. Η κίνηση όμως έχει ξεκινήσει δυναμικά και μας στηρίζουν και οι κάτοικοι αλλά και οι ετεροδημότες. Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το πασχαλινό σας τραπέζι. Αρνιά, κατσίκια, γαρδούμπάκια, κοκορέτσια, κοντοσούβλια και ότι άλλο επιθυμούν οι πελάτες μας. Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα.

Αθανάσιος Ηλιόπουλος, Κρεοπωλείο «Φάρμα»,  Ανδραβίδα

Η αγορά σε γενικές γραμμές είναι πεσμένη γιατί είναι πολύ ψηλά οι τιμές, αλλά ο κόσμος στηρίζει τα τοπικά καταστήματα. Η τιμή στο αρνί είναι 10,80 ολόκληρο και 11,80 σε κομμάτια. Στο κατάστημα μας θα βρείτε κοκορέτσια, κοντοσούβλια, γαρδούμπάκια και ότι άλλο επιθυμείτε. Τα αρνιά μας είναι όλα ντόπια, παραγωγής μας, γάλακτος όπως και τα μοσχάρια είναι ελευθέρας βοσκής από Τρίπολη και τα χοιρινά μας από Αγρίνιο. Όλα τα κρέατα είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από κτηνιάτρους από τα σφαγεία. Καλό Πάσχα με υγεία.

Κουτσογιαννόπουλος  Κρεοπωλείο «Κουτσογιαννόπουλος», Λεχαινά

Ξεκινήσαμε και φέτος με πολλά προβλήματα, αλλά από ότι δείχνουν τα πράγματα προχωράμε ικανοποιητικά. Υπάρχει αφθονία πραγμάτων για όλα τα γούστα και έτσι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών. Οι τιμές σε σχέση με πέρυσι είναι αυξημένες. Η τιμή στο αρνί είναι 11,70 το ολόκληρο και το κατσίκι στα 12,30 ευρώ. Τα κρέατά μας είναι όλα φρέσκα και ελληνικά και δεχόμαστε παραγγελίες για ότι επιθυμεί ο κάθε πελάτης. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλο τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ