Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚολίρι: Αδιάβατοι οι αγροτικοί δρόμοι στο μεγαλύτερο μέρος του χωριού

Κολίρι: Αδιάβατοι οι αγροτικοί δρόμοι στο μεγαλύτερο μέρος του χωριού

Επικίνδυνο το αγροτικό δίκτυο στο Κολίρι

  • «Κούφωσε» ο δρόμος στο γεφύρι του «Ξενικού» και είναι αδύνατη η διέλευση οχημάτων της πυροσβεστικής αλλά και βαρέως τύπου οχημάτων 

Όχι απλά δύσβατο αλλά επικίνδυνο είναι το αγροτικό δίκτυο στη περιοχή του Κολιρίου. Στη περιοχή οι δρόμοι παρουσιάζουν έντονες καθιζήσεις ενώ σημαντικότατες φθορές έχει υποστεί και  το γεφύρι του «Ξενικού». Πέρσι από το συγκεκριμένο γεφύρι περνούσαν τα οχήματα της πυροσβεστικής προκειμένου να κάνουν κατάσβεση, ωστόσο φέτος ο δρόμος έχει υποχωρήσει ενώ το έδαφος κάτω από το γεφύρι έχει κουφώσει… γεγονός που καθιστά αδύνατη τη διέλευση μεγάλων και βαρέων οχημάτων.

Όπως επεσήμανε ο Αντώνης Μπαλοδήμος μιλώντας στην «Πρώτη» η κατάσταση σε όλο το αγροτικό δίκτυο είναι απλά τραγική ενώ υπάρχουν και σημεία τα οποία είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα και μπορεί να σημειωθεί ακόμα και ατύχημα… «Δυστυχώς ο δρόμος «φεύγει» και είναι επικίνδυνος καθώς μπορεί να σκοτωθεί κάποιο άτομο. Στη περιοχή υπάρχουν πάρα πολλοί παραγωγοί με λιοστάσια. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν και άνθρωποι που δεν μπορούν να πάνε στα λιοστάσια τους από το Νοέμβριο μήνα. Παρακαλάμε στο δημαρχείο, να έρθουν να δουν και να κάνουν κάποιες παρεμβάσεις στο δρόμο, αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα.

Δεν είναι μόνο ότι θα χάσουμε τα λιοστάσια μας, τα οποία δεν μπορούμε να τα καλλιεργήσουμε, είναι ότι στο τέλος θα σκοτωθεί και άνθρωπος. Οι υπεύθυνοι έχουν λάβει γνώσει και θα έχουν την ευθύνη για το ότι συμβεί από εδώ και πέρα. Από το συγκεκριμένο σημείο περνούσαν πέρσι και πυροσβεστικά. Εάν δεν φτιάξουν το γεφύρι οποιοδήποτε πυροσβεστικό περάσει ή μεγάλο όχημα,  θα πέσει και θα σκοτωθούν άνθρωποι».  

Α. Αγγελίδου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ