Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟι αριστούχοι της Ηλείας: Καλή σταδιοδρομία στο δρόμο της γνώσης και των...

Οι αριστούχοι της Ηλείας: Καλή σταδιοδρομία στο δρόμο της γνώσης και των ονείρων….

Σωτήρης Αναστασόπουλος, 2ο ΓΕΛ Πύργου

Στην Ιατρική Θεσσαλονίκης ο πρώτος των πρώτων της Ηλεία

«Κατάφερα να επιτύχω το στόχο μου, πέρασε στην Ιατρική Θεσσαλονίκης που ήθελα ενδέκατος στην σειρά επιτυχίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχάς την οικογένεια μου για την στήριξη της όλα αυτά τα χρόνια, θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον φυσικό μου από το φροντιστήριο Ορόσημο Θαλής, όπως επίσης και την βιολόγο μου την κα Ανδρεοπούλου, για την πολύτιμη βοήθειά της τον τελευταίο χρόνο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όλους τους καθηγητές μου του 2ου ΓΕΛ Πύργου που βοήθησαν όλα τα παιδιά φέτος να επιτύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους και ιδιαίτερα τον χημικό μου κ. Δημήτρη Κατσαλά που ευθύνεται για την επιτυχία μου τόσο στις πανελλήνιες όσο και για τον διαγωνισμό χημείας που προκρίθηκα στην τελική φάση του Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού Χημείας.

Υπάρχουν επίσης πολλοί μαθητές οι οποίοι δεν πέρασαν στην σχολή που ήθελαν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλες ευκαιρίες στη ζωή. Γνωρίζω πολλά παιδιά, τα οποία θα ξαναδώσουν του χρόνου και έχουν την δύναμη και το κουράγιο να το κάνουν και είμαι και σίγουρος ότι θα πάνε καλά. Επίσης οι πανελλήνιες δεν είναι το παν, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές και αν κάποιος έχει θέληση και εσωτερική δύναμη πιστεύω ότι θα επιτύχει ότι θέλει αρκεί να αγαπάει αυτό που κάνει».

Από το 2ο ΕΠΑΛ Πύργου

Πρώτος στην Ιατρική Αθήνας ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την επιτυχία μου. Μπαίνω πρώτος στην ιατρική Αθήνας Ήταν μια δύσκολη χρονιά και θέλω να συγχαρώ καταρχάς όλα τα παιδία   που έδωσαν εξετάσεις. Γνωρίζω ότι πέρασα σε μια σχολή με πολλές απαιτήσεις ελπίζω να ανταπεξέλθω των σπουδών μου  .Για μια ακόμη φόρα να ευχαριστήσω  θερμά την οικογένειά  μου  για την αμέριστη στήριξη, τους καθηγητές μου στο σχολειό, καθώς επίσης και τους εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς, κύριο  Λαμπρόπουλο για την καθοριστική και ανιδιοτελή βοήθειά τους στα μαθήματα ανατομίας και υγιεινής, την φιλόλογό μου κυρία Πολιτόπουλου Δήμητρα για την βοήθειά της στα νέα Ελληνικά, καθώς επίσης και τον καθηγητή μαθηματικών. Αυτή η επιτυχία μου με δίδαξε ότι με επιμονή, προσπάθεια και πίστη στους στόχους μας και στις δυνατότητες μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα !

Από το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Πρώτοςστην Ιατρική Πατρών ο Ιωάννης-Παναγιώτης Βισβάρδης

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπαίνω στην πρώτη μου επιλογή. Έκανα περήφανους όσους με πίστεψαν και τον εαυτό μου πάνω απ’ όλα. Ξεκινά ένας νέος αγώνας, που ανυπομονώ να βιώσω και πιστεύω όλα να πάνε καλά σε σχέση και με τον covid και να μπορέσουμε να σπουδάσουμε κανονικά από φέτος και να περάσουμε την φοιτητική ζωή που ονειρευόμασταν τόσα χρόνια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ