Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΆρτα: Ξύλινη γέφυρα καταρρέει μπροστά στην κάμερα – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Άρτα: Ξύλινη γέφυρα καταρρέει μπροστά στην κάμερα – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ποικίλες αντιδράσεις και εκατοντάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει η κατάρρευση του γεφυριού στο παραποτάμιο πάρκο της Άρτας.

Το γεφύρι είχε σταματήσει να χρησιμοποιείται αλλά δεν υπήρχε καμία ενημερωτική πινακίδα ή αποκλεισμός του, σύμφωνα με όσα μαρτυρούν κάτοικοι που επισκέπτονται την περιοχή.

Μάλιστα στο ίδιο σημείο που έπεσε πολύ συχνά παίζουν παιδιά ταΐζοντας τις πάπιες. Σύμφωνα με το epiruspost.gr, μετά την κατάρρευση της γέφυρας, τη στιγμή που στο πάρκο βρισκόταν δεκάδες μικροί και μεγάλοι, ο χώρος αποκλείστηκε και τοποθετήθηκαν οι γνωστές απαγορευτικές κορδέλες.

Ο Δήμος Αρταίων με ανάρτηση στη σελίδα του αναφέρει ότι το γεφύρι έπεσε λόγω φθοράς. «Το γεφυράκι ήταν προληπτικά κλειστό για τους πολίτες από τις υπηρεσίες του Δήμου, όπως αποδεικνύεται και από αστυνομικά έγγραφα. Οι υπηρεσίες μας, είχαν εκκινήσει τις διαδικασίες αποκατάστασης πριν την συγκεκριμένη εξέλιξη, η οποία προφανώς θα επαναξιολογηθεί» ανέφερε ο δήμος. Είναι άγνωστο αν το συγκεκριμένο γεφύρι είχε συντηρηθεί από την κατασκευή του και μέχρι πρόσφατα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ