Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Έρευνα τώρα, παρουσία Εισαγγελέα, στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου -Για αποδεικτικά...

Πάτρα: Έρευνα τώρα, παρουσία Εισαγγελέα, στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου -Για αποδεικτικά αγοράς κεταμίνης

Άνθρωποι της Ασφάλειας Πατρών μαζί με εισαγγελέα, βρίσκονται αυτή την ώρα στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, για να πραγματοποιήσουν έρευνες.

Παρουσία δικαστικού λειτουργού κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης Πατρών πραγματοποιείαυτή την ώρα έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον εντοπισμό φαρμάκων ή σκευασμάτων ή αποδεικτικών στοιχείων για την αγορά κεταμίνης.

Στο σπίτι βρίσκεται η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία και άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς. Στο σπίτι γίνεται έρευνα, ενώ κάποια αντικειμενα του σπιτιού, μεταφέρθηκαν στο αυτοκίνητο της αστυνομίας. 

Ανάμεσα σε αυτά ήταν, μεταξύ άλλων, και ένα κλουβί καναρινιών, κάποιες τσάντες με άγνωστο περιεχόμενο και ακόμα μία που περιείχε μια κουβέρτα.

Χαρακτηριστική εικόνα ήταν η αδερφή της 33χρονης κατηγορούμενης για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, η οποία άνοιξε την πόρτα δείχνοντας νευριασμένη, ενώ οι τηλεοπτικές κάμερες την κατέγραψαν να πετάει με δύναμη στο έδαφος τα λουλούδια που είχε αφήσει ο κόσμος για τα παιδάκια πάνω στη πόρτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ