Ευχαριστήριο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου, στους εργαζόμενους του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, στην Π.Ε Ηλείας

   

Εντός των ημερών η ολοκλήρωση του προγράμματος

   Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, με την ολοκλήρωση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους εργαζόμενους, οι οποίοι προσέφεραν πολύτιμη βοήθεια στις Υπηρεσίες της Π.Ε Ηλείας.

   Το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας των 36.500 ατόμων ολοκληρώνεται και επίσημα εντός των επόμενων ημερών. Μολονότι επρόκειτο για πρόγραμμα 8μηνης απασχόλησης, ωστόσο, η πανδημία και οι αυξημένες ανάγκες σε όλους τους φορείς που απασχόλησαν προσωπικό μέσω του εν λόγω προγράμματος, αποτέλεσαν αφορμή  για την δίμηνη παράταση του.

   Ειδικότερα, για το προαναφερθέν διάστημα των 10 συνολικά μηνών, στην Π.Ε Ηλείας εργάστηκαν 59 άτομα, τα οποία κάλυψαν λειτουργικές – και αυξημένες λόγω της πανδημίας – ανάγκες σε όλες τις Διευθύνσεις, προσφέροντας σημαντική βοήθεια στους τομείς και στις εργασίες που τους ανατέθηκαν. Ο κ. Γιαννόπουλος, με την ολοκλήρωση του Προγράμματος, θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους εργαζόμενους οι οποίοι,όπως σημείωσε κατά την συνάντησή του με αντιπροσωπία των εργαζομένων, «…με τη φιλοτιμία, τη συνέπεια και την εργατικότητά σας, βοηθήσατεσημαντικά στην κάλυψη των αυξημένων λειτουργικών αναγκών των Υπηρεσιών που τοποθετηθήκατε, στις οποίες υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις μόνιμου προσωπικού, λόγω συνταξιοδοτήσεων και μη προσλήψεων τα τελευταία χρόνια. Η βοήθειά σας, ήταν διπλά σημαντική, καθώς οι ανάγκες αυτές αυξήθηκαν λόγω της πανδημίας,και η παρουσία και προσφορά σας ήταν καθοριστικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των πολιτών». Αφού τους ευχαρίστησε θερμά, ο κ. Γιαννόπουλος ζήτησε να μεταφέρουν τις ευχαριστίες του προς όλους τους συναδέλφους τους, ευχόμενος να συνεχίσουν να επιδεικνύουν τον ίδιο ζήλο και εργατικότητα και στον υπόλοιπο εργασιακό τους βίο. 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ