Μητροπολίτης Πατρών: Να είναι η τελευταία φορά που γιορτάζουμε έτσι

Την ευχή να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που γιορτάζουμε με αυτόν τον τρόπο τα Θεοφάνεια εξέφρασε μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της λειτουργίας στον μητροπολιτικό ναό της πόλης, ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.

Ο κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε να λυτρωθούμε σύντομα από τη δοκιμασία που περνάμε με τον κορωνοϊό. Παράλληλα απεύθυνε μήνυμα αγάπης προς τους υγειονομικούς και ευχές ταχείας ανάρρωσης στους ασθενείς.

Πιο αναλυτικά ανέφερε τα εξής:

«Ο ορθόδοξος ελληνικό λαός με ευλάβεια, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα, και προσευχητικά εορτάζει αυτή την μεγάλη εορτή. Εύχομαι να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που εορτάζουμε κατά αυτόν τον τρόπο αυτή την μεγάλη εορτή και να λυτρωθούμε από αυτή την δοκιμασία την οποία υφιστάμεθα δια τας αμαρτίας ημών.

Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα, ελεύθερα και υγιείς να εορτάζουμε όλες τις εορτές όπως πρώτο. Απευθύνω μήνυμα αγάπης προς όλους όσους επιφορτιστεί με το ζήτημα της υγείας, γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό. Σηκώνουν έναν μεγάλο σταυρό για την υγεία των ανθρώπων.»

πηγή: thebest.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ