Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΦρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τρία από τα παιδιά της με συνεργό...

Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τρία από τα παιδιά της με συνεργό τον 16χρονο γιο της – Κρατούσε τη Βίβλο μετά το έγκλημα

Τραγική ειρωνεία ότι το περιστατικό έγινε ανήμερα της γιορτής της μητέρας

Ένα φρικιαστικό γεγονός σημειώθηκε στις ΗΠΑ, καθώς μία μητέρα με την βοήθεια του μεγαλύτερου γιου της, δολοφόνησε τα τρία παιδιά της μέσα στο σπίτι της και στη συνέχεια βγήκε στην αυλή, άναψε κεριά και με μια Βίβλο στο χέρι, άρχισε να απαγγέλει εδάφια της, ανέφεραν οι Los Angeles Times.

Όπως αναφέρουν στο latimes.com, το περιστατικό σημειώθηκε στη περιοχή West Hills, με τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι οι δολοφονίες έγιναν ανήμερα τη γιορτή της μητέρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δέχτηκε κλήση για επίθεση με «αιχμηρό όπλο», με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν αμέσως την Άντζελα Ντον Φλόρες η οποία ομολόγησε την πράξη της, ενώ ο 16χρονος γιος της είπε στην ανάκριση ότι βοήθησε την μητέρα του.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της δολοφονίας, όμως ο πρώην σύζυγος της, κατέθεσε πως δέχτηκε μια ανησυχητική κλήση, πριν από μία εβδομάδα. Πιο αναλυτικά, σημείωσε ότι ήταν παντρεμένος με την Φλόρες από το 2000 έως και το 2007 όπου χώρισαν, ενώ απέκτησαν έναν γιο, ο οποίος ευτυχώς απουσίαζε από το σημείο της δολοφονίας.

Οι δυο τους δεν ξαναμίλησαν μετά τον χωρισμό, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, όταν εκείνη πήρε τηλέφωνο τον πρώην σύζυγο και άρχισε να μιλάει για την θρησκεία και τον θάνατο. «Όσα χρόνια είμασταν μαζί δεν ήταν θρησκευόμενη, ούτε είχε θρησκευτικές αναζητήσεις… Δεν ξέρω τι έπαθε, αλλά μου φάνηκε αρκετά τρομακτικό», είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ