Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΠροσπάθησε να στραγγαλίσει ανυποψίαστη γυναίκα με κορδόνι – Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ

Προσπάθησε να στραγγαλίσει ανυποψίαστη γυναίκα με κορδόνι – Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ

Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει έναν άνδρα στη Φλόριντα να προσπαθεί να στραγγαλίσει μια γυναίκα.

Ο άνδρας πλησιάζει από πίσω μια ανυποψίαστη γυναίκα, η οποία περιμένει στη στάση το λεωφορείο, και περνά το κορδόνι των παπουτσιών του από τον λαιμό της. Η γυναίκα προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του, πέφτει στο έδαφος και τότε ο άνδρας αρχίζει να την χτυπάει.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Η 26χρονη δέχθηκε την επίθεση στις 11 το πρωί στη στάση του λεωφορείου. Καθόταν στον πάγκο και έστελνε μηνύματα από το κινητό της, χωρίς να έχει αντιληφθεί τις ύποπτες κινήσεις του δράστη.

Τελικά, ενώ η γυναίκα προσπαθεί να ξεφύγει από το μένος του δράστη, ένας καλός Σαμαρείτης εμφανίζεται και την βοηθά. Μιλά στον άνδρα αρχικά χωρίς αποτέλεσμα και μετά κάνει προσπάθεια να τον κρατήσει.

Ο άνδρας τράπηκε σε φυγή, αλλά οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Πρόκειται για τον 27χρονο Aaron K. Quinones, ο οποίος πλέον κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον καλό Σαμαρείτη, ο οποίος βοήθησε την γυναίκα, αλλά έφυγε από το σημείο μετά το περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ