Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΜια γυναίκα με κουκούλα και μάσκα φαίνεται να εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι...

Μια γυναίκα με κουκούλα και μάσκα φαίνεται να εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι στο Χαλάνδρι

Η Αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά τις κάμερες της περιοχής – Το νεογέννητο κοριτσάκι εντοπίστηκε από αστυνομικό  σε πλατεία του Χαλανδρίου μέσα σε μια τσάντα  πλάτης – Το παιδί νοσηλεύεται στο Παίδων και είναι καλά στην υγεία του

Νεογέννητο κοριτσάκι, βρέθηκε εγκαταλειμμένο  χτες το απόγευμα σε παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Βοιωτίας και Ευβοίας στο Χαλάνδρι. Το βρέφος ήταν μέσα σε μία τσάντα πλάτης, ανοιχτή στο πάνω μέρος καθαρό και περιποιημένο και φορούσε σκούφο κάλτσες παντελόνι και άλλα ρούχα για να μην κρυώνει.

Το μωρό εντόπισε από το κλάμα του ένας αστυνομικός που έκανε βάρδια φύλαξης στην περιοχή και ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε το μωρό και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Όπως είπαν οι γιατροί είναι περίπου δύο μηνών, πολύ καλά στην υγεία του και παραμένει για εξετάσεις και φροντίδα, μέχρι να βρεθεί άκρη με την υπόθεση.

Η τσάντα και τα ρούχα του μωρού εστάλησαν για εξετάσεις στην Εγκληματική Υπηρεσία με την ελπίδα ότι μπορεί να βρεθούν κάποια στοιχεία για τους γονείς του βρέφους, ενώ παράλληλα διενεργείται έρευνα από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλανδρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη από τις κάμερες της περιοχής φαίνεται να έχει εντοπιστεί η γυναίκα που το άφησε και η οποία φορούσε κουκούλα και μάσκα προκειμένου να μην αναγνωριστεί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στην τσάντα υπήρχε και σημείωμα που ανέφερε το όνομα του βρέφους που είναι Βασιλική. 
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό της γυναίκας που εγκατέλειψε το νεογέννητο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ