Φάρμα: Έγινε ερωτική επαφή μέσα στο σπίτι – “Δεν τα έχετε δει στην τηλεόραση”

318

Ο Δήμος Περπερίδης αποχώρησε από την “Φάρμα“, αλλά οι αποκαλύψεις που έκανε στο “Πρωινό” έπεσαν σαν “βόμβα”. Αν και όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει μόνο ένα ζευγάρι μέσα στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 και είναι η Αγγελική Ηλιάδη με τον Γρηγόρη, ο πρώην παίκτης αποκάλυψε ότι υπήρξε ερωτική πράξη μεταξύ δύο παικτών, που δεν είναι καν ζευγάρι.

Τον ρώτησαν αρχικά για όσα του είπε η Αγγελική Ηλιάδη για τη σχέση της με τον Γρηγόρη.

“Έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα που δεν τα έχετε δει στην τηλεόραση. Θέλω να πω ότι αυτό που γίνεται με την Αγγελική Ηλιάδη, που είναι κάτι τελείως ανθρώπινο, έχει μία σχέση μέσα στο παιχνίδι… OK! Για κάποιους μπορεί να είναι λίγο περίεργο, για κάποιους μπορεί να μην είναι. Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα μέσα στο παιχνίδι” περιέγραψε αρχικά.

“Με σχέσεις;” τον ρωτά ο Γιώργος Λιάγκας.

“Με γυναίκα! Έχει κάνει χειρότερα πράγματα μέσα στο παιχνίδι, που δεν τα έχουμε δει ποτέ. Έχει σχέση με ερωτικό θέμα, αλλά δεν είναι σχέση. Είναι χειρότερες πράξεις. Το λέω χειρότερο, γιατί ο τρόπος που έχει γίνει είναι χειρότερος… Μέσα στο σπίτι. Ήταν απλά πράξη, χωρίς τίποτα, ούτε συναίσθημα. Ίσα, ίσα, αν μπορούσα να μιλήσω πιο καθαρά… Υπήρχε η πράξη και αν συνδυάσουμε κάποια πράγματα μέχρι σήμερα που μιλάμε είναι το άκρως αντίθετο. Και μετά έχουμε και εκδίκηση στην ουσία… έχθρα” ανέφερε ο Δήμος Περπερίδης.

Όταν η Φαίη Σκορδά ρώτησε εκ νέου, ο Γιώργος Λιάγκας της απάντησε “εννοεί ότι έχει γίνει σεξ μέσα στο σπίτι και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι”.

“Δεν νομίζω ότι ήταν για βιολογική ανάγκη. Υπάρχει συγκεκριμένος άνθρωπος μέσα στο σπίτι που επιδιώκει να τα έχει καλά με όλους, και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και με κάθε άνθρωπο επιδιώκει άλλου είδους σχέση. Απλά τα πράγματα. Υπάρχει πιο πονηρός άνθρωπος από ό,τι βλέπετε εσείς. Γυναίκα. Με την Αγγελική και τον Γρηγόρη δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο σας  διαβεβαιώ” διευκρίνισε ο πρώην παίκτης.

“Ας απαντήσουν οι επόμενοι συμπαίκτες μου όταν θα έρθουν, γιατί αν το πω εγώ θα φανεί ότι το κάνω για κάποιον λόγο. Θα γίνει πιο ενδιαφέρον αν το πει κάποιος άλλος! Δε θα το πω. Θα ακουστεί ότι το κάνω εσκεμμένα. Έχει σχέση έξω από τη Φάρμα αυτή η γυναίκα. Υπάρχει ένας άνθρωπος που επιδιώκει να έρχεται πολύ κοντά με τους συμπαίκτες” πρόσθεσε.