Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕυχαριστήριο Ντέγιαν Μιλοσέσκι στον Ξενοφώντα

Ευχαριστήριο Ντέγιαν Μιλοσέσκι στον Ξενοφώντα

Μετά την ευχαριστήρια ανακοίνωση του Α.Ο. Ξενοφών προς τον Ντέγιαν Μιλοσέσκι για την 8ετή προσφορά του στον σύλλογο, ήταν η σειρά του «Ντέκι» να αναρτήσει ευχαριστήρια δήλωση με αποδέκτη τον Α.Ο. Ξενοφών, ευχόμενος καλή συνέχεια και επιτυχία στους στόχους του. Ο 40χρονος παίκτης-προπονητής έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Μια εκδρομή είναι η ζωή μας με μαγική διαδρομή που έγιναν φίλοι μου και οι εχθροί μου».

«Μια εκδρομή είναι η ζωή μας που θα τελειώσει κάποτε, μα έπαιξα, γέλασα με την ψυχή μου και δεν κουράστηκα, δεν έπληξα ποτέ»

Θεωρώ πως αυτοί οι στίχοι εκφράζουν τα όσα βίωσα, έχτισα, δημιούργησα, προσέφερα ώστε αυτό το ιστορικό σωματείο Α.Ο. Ξενοφών Κρεστένων να βρίσκεται ακόμα και σήμερα εκεί που του αξίζει δημιουργώντας μια παρακαταθήκη που το ηλειακό ποδόσφαιρο και όχι μόνο να ασχολείται με αυτή την ομάδα.

Έχω μάθει όμως στην ζωή μου να είμαι τίμιος και ειλικρινής απέναντι σε όλους τους συνεργάτες μου …

Ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου και εύχομαι καλή συνέχεια και επιτυχία στους στόχους που έχουν τεθεί από την διοίκηση της ομάδας. Πάντα οι δρόμοι της ζωής διασταυρώνονται εκτός αν υπάρχει αδιέξοδο…» https://web.facebook.com/v3.0/plugins/share_button.php?app_id=&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df22261cc0daeeb6%26domain%3Dproini.news%26is_canvas%3Dfalse%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fproini.news%252Ff21978e65a6af3%26relation%3Dparent.parent&container_width=840&href=https%3A%2F%2Fproini.news%2Fto-efcharisto-tou-miloseski-ston-a-o-xenofon%2F&layout=button&locale=en_US&sdk=joey

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ