Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανηλειακός: Πανστρατιά για την άνοδο

Πανηλειακός: Πανστρατιά για την άνοδο

Συνέντευξη τύπου  στη Συντριάδα από Ντάβαρη, Τρυφωνόπουλο και αρχηγούς

Αύριο η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Στο φουλ  κινούνται  οι μηχανές στον Πανηλειακό, με τους «ερυθρόλευκους» να εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στα προσεχή μπαράζ στα οποία θα παιχτεί η άνοδος στη Γ’ Εθνική. Για το λόγο αυτό, χθες στις εγκαταστάσεις της Συντριάδας δόθηκε συνέντευξη τύπου  από τον πρόεδρο Κώστα Ντάβαρη, τον τεχνικό Ανδρέα Τρυφωνόπουλο και τους αρχηγούς Γιάννη Κολόκα, Σάκη Τζανέτο και Παναγιώτη Τσαγκάρη. Στο μεταξύ  για αύριο Σάββατο,  οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιούν φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Ηλείας.

Κώστας Ντάβαρης : «Ελεύθερη η είσοδος στη φιέστα…»

Στη χθεσινή συνέντευξη πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του Πανηλειακού Κώστας Ντάβαρης, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα τόσο για τη φιέστα όσο και για τα  μπαράζ που ακολουθούν. «Το προσεχές Σάββατο στις 7:30 το βράδυ πραγματοποιούμε φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου και καλούμε τον κόσμο να έρθει  να γιορτάσει. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ θα δοθεί φιλικό με τον ΠΑΟ Βάρδας κυπελλούχος Ηλείας, ενώ από την ΕΠΣΗ θα μας δοθούν τόσο μετάλλια καθώς και το κύπελλο του πρωταθλητή», δήλωσε ο Κώστας Ντάβαρης που αναφέρθηκε και στην προκήρυξη της διοργανώτριας. «Ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος επιτεύχθηκε, αλλά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην προκήρυξη της διοργανώτριας που είχε αστοχίες. Παίξαμε 4 φορές με την ίδια ομάδα για να πάρουμε το πρωτάθλημα κι ενώ τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο με 11 βαθμούς διαφορά.  Από κει και πέρα ανεβάζουμε στροφές και κινούμαστε για να φτάσουμε στο στόχο της ανόδου», επεσήμανε χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής της διοίκησης της ομάδας του Πύργου. Παράλληλα ο κ. Ντάβαρης  γνωστοποίησε  πως θα  σταλούν προσκλήσεις και στους φορείς της πόλης, ενώ θα παραστούν και πολλές σπουδαίες προσωπικότητες από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ανδρέας Τρυφωνόπουλος  : «Είμαστε στα μισά του δρόμου..»

Από τη μεριά του  ο τεχνικός του Πανηλειακού Ανδρέας Τρυφωνόπουλος ανέφερε: «Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες, καταφέραμε να φτάσουμε στο στόχο που έχει να κάνει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας. Για το λόγο αυτό είμαι υποχρεωμένος να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου. Από κει και πέρα είμαστε στα μισά του δρόμου και καλούμαστε ν’ ανεβάσουμε στροφές για να φτάσουμε στο στόχο που έχει να κάνει με την  άνοδο στη Γ’ Εθνική. Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Το Σάββατο είναι μια μέρα γιορτής καθώς υπάρχει η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και από κει πέρα μας περιμένει σκληρή δουλειά για να φτάσουμε στο στόχο μας», δήλωσε ο προπονητής του Πανηλειακού.

Κάλεσμα και από τους αρχηγούς

Στη συνέντευξη τύπου το λόγο  μίλησαν και οι αρχηγοί Γιάννης Κολόκας, Σάκης Τζανέτος και Παναγιώτης Τσαγκάρης.  Οι «ερυθρόλευκοι» εστίασαν περισσότερο στη βοήθεια του κόσμου τονίζοντας μεταξύ άλλων. «Έφτασε η ώρα να μιλήσει ο κόσμος του Πανηλειακού αλλά και της Ηλείας γενικότερα. Εμείς από τη πλευρά μας υποσχόμαστε πως θα τα δώσουμε όλα προκειμένου ο Πανηλειακός τη νέα χρονιά να βρίσκεται στη Γ’ Εθνική», δήλωσαν με νόημα οι αρχηγοί της «ερυθρόλευκης» ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ