Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ: Άνετη πρόκριση για τον ΠΑΟ Βάρδας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ: Άνετη πρόκριση για τον ΠΑΟ Βάρδας

Νικηφόρο πέρασμα 0-4 από τη Ν. Φιγαλεία

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Δεν δυσκολεύτηκε ο ΠΑΟ Βάρδας και επικράτησε  στη Ν. Φιγαλεία του τοπικού Απόλλωνα με σκορ 0-4 και συνεχίζει στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ηλείας ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ, όπου και θ’ αντιμετωπίσει τον νικητή Πήγασο Πρασίνου –Ολυμπιάδας Γουμέρου.  Οι «πράσινοι» πιστοποίησαν τον τίτλο του  φαβορί και έφτασαν στη νίκη – πρόκριση , ενώ πολύ καλά στοιχεία έδειξαν και οι γηπεδούχοι ομάδα Β’ κατηγορίας.

Δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο

Στο ματς στο όμορφο γήπεδο της Ν. Φιγαλείας, ο ΠΑΟΒ  άνοιξε το σκορ στο 22’  0-1  με δυνατό σουτ του Βασιλόπουλου, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Πολίτης με πέναλτι που  κέρδισε ο ίδιος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο  0-2. Όσον αφορά τον Απόλλωνα απείλησε στο 44’ αλλά ο Πλάκας δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση.  Όσον αφορά το δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» της Βουπρασίας ξεκίνησαν δυνατά και  κατάφεραν μέσα σε δυο λεπτά να πετύχουν δυο ακόμα τέρματα. Ειδικότερα στο 51’  ο Σταυρόπουλος  έκανε το 0-3, ενώ το  0-4   σημείωσε ο Φερεκίδης στο 53’.  Στο 78’ καλό σουτ του Πλάκα μπλόκαρε  ο Τσεκούρας.

Ευχαριστήριο ΠΑΟΒ για τη φιλοξενία

Η ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας ευχαριστεί δημόσια την ομάδα του Απόλλωνα Ν. Φιγαλείας για την άψογη φιλοξενία στο χθεσινό παιχνίδι. Μια φιλοξενία που περιείχε ανταλλαγή δώρων, ενώ μετά το τέλος του αγώνα  η ομάδα της Ν. Φιγαλείας παρέθεσε   γεύμα προς τον ΠΑΟΒ σε ταβέρνα. 

Απόλλων Ν. Φιγαλείας: Αποστολόπουλος, Μανιάτης, Βλάχος(λ. τρ. 33΄Π. Τζιούτζιας), Καπλάνης, Κουτσόπουλος Ν., Δούφας(46΄Ασημακόπουλος), Γ. Τζιούτσιας(46΄ Τριγάζης), Μπινιώρης, Πλάκας(80΄Καπογιάννης), Μπιμπής(80΄Ζώης), Γεωργιλές.

Βάρδα: Τσεκούρας, Καφεντζής, Π. Πολίτης(55΄Πυρρής), Σακελλαρόπουλος, Νικολακόπουλος(55΄Διαμαντόπουλος), Παπασπηλιόπουλος, Τσιρίκος(46΄Σταυρόπουλος), Φερεκίδης, Κουλούρης(60΄Παλούμπης), Λαθύρης(46΄Μπίσα), Βασιλόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ