Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΗλειακός Βαρθολομιού-Ολυμπιακός Σαβαλίων 2-3: Με διπλό τους «έπιασε» στη δεύτερη θέση

Ηλειακός Βαρθολομιού-Ολυμπιακός Σαβαλίων 2-3: Με διπλό τους «έπιασε» στη δεύτερη θέση

Με σκορ 2-3 πέρασε ο Ολυμπιακός Σαβαλίων από το Βαρθολομιό πιάνοντας έτσι  στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας την ομάδα του Ηλειακού στους 6 βαθμούς. Οι ερυθρόλευκοι των Σαβαλίων  προηγήθηκαν στο 15΄ με τον Μηλαδόπουλο. Ο Πέτρος Τσουκαλάς ισοφάρισε σε 1-1 στο 20΄, αλλά τρία λεπτά μετά ο Ολυμπιακός πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο. Στο 40΄ οι ερυθρόλευκοι του Μιχάλη Παπουτσή, που δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο α΄ ημίχρονο, ισοφάρισαν 2-2 με πλασέ του Καμαρινού από κοντά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Στις αρχές του β΄ μέρους, στο 48΄ ο Μηλαδόπουλος από κάθετη του Ρούνη, έγραψε το 2-3. Στη συνέχεια ο Ηλειακός είχε την εδαφική υπεροχή αλλά δεν δημιούργησε πολλές καλές φάσεις. Μεγαλύτερη ευκαιρία στο 80΄ με τον Τσουκαλά να βγαίνει απέναντι από τον Πλατή, αλλά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, απέκρουσε. Ο Ολυμπιακός που απείλησε στην αντεπίθεση, είχε δοκάρι με τον Λιούρη στο 60΄. 

Ηλειακός Β.: Γαλανόπουλος, Γιούλης, Χριστοφοράτος (65΄ Χατζηγιάννης), Κουλούρης, Καμαρινός, Γκίνης (82΄ Σίμα), Ζωγόπουλος (70΄ Κρίκος), Μπουρούκης, Μονόλιθος, Τσουκαλάς, Ράλλης.

Ολ. Σαβαλίων: Πλατής, Βλασσόπουλος (70΄ Μαγκαφάς), Τσακοπιάκος (85΄ Γ. Μπατζαλής), Λιούρης, Χατζηνικολάου, Μίχα, Β. Παναγιωτόπουλος,  Ρ. Μπατζαλής, Μηλαδόπουλος, Ρούνης, Δ. Παναγιωτόπουλος (90΄ Στεφανόπουλος).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ