Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΟλυμπιακός Σαβαλίων – Γεράκι 2-1: Επικράτησε το φαβορί

Ολυμπιακός Σαβαλίων – Γεράκι 2-1: Επικράτησε το φαβορί

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί και επικράτησε του Εθνικού Γερακίου με σκορ  2-1 στο ματς του κυπέλλου, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πάντως πολύ καλά στοιχεία για ομάδα Α2 κατηγορίας. Ο Εθνικός προηγήθηκε στο 9΄με πέναλτι από τον Λαμπρόπουλο 0-1, με τον Ολυμπιακό στο 27’ να κάνει το 1-1 με κεφαλιά του Λιούρη μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον σκόρερ στην αρχή της φάσης να  έχει χάσει πέναλτι. Λίγο πριν λήξη του πρώτου μέρους η ομάδα του Γερακίου κέρδισε και άλλο πέναλτι  αλλά ο Λαμπρόπουλος αστόχησε αυτή τη φορά,  με τους γηπεδούχους να κάνει το 2-1 στο 75’ με τον Μαγκαφά. Ο ίδιος παίκτης στο 80’ είχε και δοκάρι ενώ δοκάρι είχε και ο Μίχα στο 22’.

Ολυμπιακός Σ.: Πλατής, Κουμουκέλης (65΄Βαγγ. Παναγιωτόπουλος), Ι. Παναγιωτόπουλος (46΄Χατζηνικολάου), Τσακοπιάκος, Γεωργόπουλος (73΄Μαγκαφάς), Λιούρης, Αβραμόπουλος (87΄Δημητρίου), Μίχα, Ραφ. Μπατζαλής (87΄Γ. Μπατζαλής), Μηλαδόπουλος, Ρούνης.

Εθνικός Γερ.: Νικολόπουλος, Αστερής, Θεοδωρακόπουλος (43΄Τσουραπάς), Ξενόφος, Μ. Μαρκόπουλος, Μπλούφας, Τσεριώνης, Μαρκόπουλος, Αλ. Γεωργίου, Χ. Γεωργίου, Λαμπρόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ