Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔάφνη - Αστέρας 0-3: Νικηφόρο πέρασμα για τους «βυσσινί»

Δάφνη – Αστέρας 0-3: Νικηφόρο πέρασμα για τους «βυσσινί»

Νικηφόρο πέρασμα από την Ανδραβίδα για τον Αστέρα Αμαλιάδας με τους «βυσσινί» να επικρατούν της τοπικής Δάφνης με σκορ 0-3, σε μια φιλική αναμέτρηση που ασφαλώς και αποκομίστηκαν χρήσιμα συμπεράσματα και από τους δυο τεχνικούς.  Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 42’ με τον Κυριαζή 0-1, ενώ δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους ο  Μπατζακόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Μπάρκας στο  85’, με τους «βυσσινί» να χάνουν τον Κυριαζή ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στα τελευταία  λεπτά. Σε  ότι έχει να κάνει με τους «κιτρινόμαυρους» της Ανδραβίδας που  παρατάχθηκαν χωρίς τους Κακολύρη, Σπανό, Μητρόπουλο και Πετρόπουλο, προσπάθησαν και έδειξαν στοιχεία συγκροτημένης ομάδας,  με την ήττα πάντως να είναι δίκαιη  απέναντι στους «βυσσινί» που είναι πιο έμπειροι και πιο δυνατοί.

Δάφνη: Ψυχογιός, Αργυρόπουλος, Δρακόπουλος, Παναγόπουλος, Τσαγρής, Χατζής, Μουτσάι, Φριντζήλας, Κωστόπουλος, Βασιλείου, Βαρβαρέσος ( Αγωνίστηκαν και οι Τσιχλιάς, Χριστοδουλόπουλος, Παπαδόπουλος, Περικλέους, Καπατσούλιας, Λουκόπουλος, Τσουραπάς).

Αστέρας: Αντωνόπουλος, Χοτζάι, Μπουγονικολός, Χατζηγιάννης, Κυριαζής, Σιούλας, Μπάρκας, Μπατζακόπουλος, Σταυρούλιας, Γκρίλλας, Χριστόπουλος (Αγωνίστηκαν και οι  Κοτσομύτης, Τσάλας, Σάκκος, Γιαννόπουλος, Λαμπρόπουλος).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ