Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟ Βάρδας: Φιλική πεντάρα

ΠΑΟ Βάρδας: Φιλική πεντάρα

Φιλικό ανεπίσημου χαρακτήρα για τον ΠΑΟ Βάρδας προχθές Σάββατο στο γήπεδο Κουρτεσίου. Ειδικότερα η ομάδα της Βουπρασίας , υποδέχθηκε μια ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών από την Ηλεία. Το παιχνίδι έγινε με σκοπό να μπορέσει ο προπονητής του ΠΑΟΒ να δει πώς ανταποκρίνεται η ομάδα του στην επιθετική τακτική. Οι Ταύροι, νίκησαν με σκορ 5-0. Δυο γκολ σημείωσε ο Γιάννης Φερεκίδης, το πρώτο στο πρώτο ημίχρονο. Οι  Σάκης Πλαστουργός, Πυρρής και ο νεαρός Χρήστος Διαμαντόπουλος, από την Ακαδημία του ΠΑΟΒ, σημείωσαν τα υπόλοιπα τρία τέρματα.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου  που είχε προπονητικό χαρακτήρα, δεν αγωνίστηκαν οι Μικελάτος και Τσιρίκος.

Για τον ΠΑΟΒ ξεκίνησαν οι Τσεκούρας, Βασιλόπουλος, Καφεντζής, Παπασπηλιόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Λιόσης, Μαυρόπουλος, Φερεκίδης, Θεοδωρόπουλος, Λαθύρης, Πλαστουργός (Έπαιξαν και οι Διονυσόπουλος, Δ. Πλαστουργός, Πυρρής, Μακρής, Διαμαντόπουλος, Νικολακόπουλος, Σίνος).

Νέο  τεστ  την Τετάρτη

Σε ότι έχει να κάνει με τη συνέχεια, οι «πράσινοι» της Βουπρασίας μετά το χθεσινό ρεπό σήμερα επιστρέφουν κανονικά στις προπονήσεις, ενώ για μεθαύριο Τετάρτη έχει κλειστεί νέο φιλικό με τον Αετό Πατρών στο Κουρτέσι, ενώ φιλικό θα δοθεί και με τον Άρη Πατρών το προσεχές Σάββατο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ