Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάOλυμπιακός - Λουντογκόρετς 1-1

Oλυμπιακός – Λουντογκόρετς 1-1

O Ολυμπιακός που δικαιούται να διαμαρτύρεται για πέναλτι στον Χασάν (76′), δυσκολεύτηκε πολύ εναντίον της Λουντογκόρετς που «έπεσε» στον έξοχο Τζολάκη, ισοφάρισε στο 87′ με γκολ του 20χρονου Αγκιμπού Καμαρά και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στη Βουλγαρία.

Με γκολ του Αγκιμπού Καμαρά στο 87′ ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Λουντογκόρετς, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον γ’ προκριματικό του Champions League. Οι Βούλγαροι είχαν ανοίξει το σκορ με χτύπημα φάουλ του Ντεσπόντοβ στο 50′. Η ρεβάνς στη Βουλγαρία είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (10/8, 21.00.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 3′, όταν ο Μασούρας κέρδισε την κόντρα, έφυγε στην αντεπίθεση και πέρασε με πολύ ωραίο τρόπο στον Λαλά, που λειτούργησε ως αριστερός εξτρέμ. Ο Γάλλος έκανε το γύρισμα, αλλά ο Μασούρας δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι στην πορεία της μπάλας. Στην εξέλιξη της φάσης ο Χασάν έκανε αδύναμη κεφαλιά μετά το νέο γύρισμα του Λαλά και ο Κάλινα μπλόκαρε. Ο Βαλμπουενά είχε μπει κεφάτος στο παιχνίδι και στο 8′ ενθουσίασε με τις φοβερές του ντρίμπλες ανάμεσα σε δύο παίκτες της Λουντογκόρετς.

Ο καλύτερος παίκτης των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Τζολάκης κι αυτό λέει αρκετά για την εικόνα που είχαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο 45λεπτο. Ο νεαρός κίπερ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαφύλαξη του μηδέν στην άμυνα. Στο 10′ σταμάτησε τον Ντεσπότοβ που ήταν βέβαια οφσάιντ, στο 12′ έκανε το ίδιο με το σουτ του Τεκπετέι, μετά απο αδράνεια του Κούντε.

Η σπουδαιότερη απόκρουση του Χανιώτη πορτιέρε σημειώθηκε στο 33′, όταν από σοβαρό λάθος του Λαλά, οι Βούλγαροι τρύπησαν την άμυνα του Ολυμπιακού και τελικά ο Σωτηρίου νικήθηκε από τον 18χρονο, που έδιωξε σε κόρνερ με το σώμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ